Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Posily pro druhou řadu Zaklínače


ikona
Diego.Dorlan
druhá řadaobsazeníthe witcherzaklínač
Jaké další postavy se ukáží ve druhé řadě? 
Pokračování úspěšného Zaklínače se nám velmi oddálilo. Původně se předpokládalo, že druhá série by se touto dobou již měla blížit, ale zatím ještě nebylo bohužel dokončené ani její natáčení. Netflix však včera oznámil posily pro druhou řadu a není jich rozhodně málo. Na jaké postavy se tedy můžeme těšit? Kněžku a léčitelku Nenneke ztvární herečka Adjoa Andoh. Dočkáme se také mocné čarodějky a vůdkyně Lóže čarodějek Filippy Eilhart v podání Cassie Clare. Redanského vrchního špeha Dijkstru si zahraje Graham McTavish.
 
 

Dále se můžeme těšit na tajemnou dvojici Codringher a Fenn, které se si zahrají Simon Callow a Liz Carr. V roli Rience, druhořadého mága a pobočníka Vilgefortze, se představí Chris FultonObjeví se také úplně nová postava jménem Ba’lian, kterého si zahraje Kevin Doyle. Již delší dobu je zřejmé, že druhá série bude adaptovat rozsáhle třetí knihu - Krev elfů. Nyní oznámené obsazení to vzhledem ke jmenovaným postavám dále potvrzuje. Kdy se ovšem druhé řady dočkáme, zatím nebylo oznámeno a na odhady si zároveň nikdo v dnešní době ani netroufá.
Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace