Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Květen 2021


ikona
krauset
bad batchgirlfriend experiencehalstonkominsky methodPREMIERYunderground railroad
Na co kromě Star Wars se můžeme těšit v květnu? 
Chyběl-li vám partner na prvního máje, můžete hned první víkend okusit Girlfriend Experience (2. května, Starz). Půjde již o třetí řadu seriálu seriálu Stevena Soderbergha. Pózu zaujme ve třetí řadě blyštivý seriál Pose (2. května, FX) o undergroundových queer bálech a módních soutěžích mezi vyděděnci na přelomu 80. a 90. let v New Yorku. Komiksovka The Legends of Tomorrow (2. května, CW) se vrací v 6. sérii. Síla vás bude provázet při premiéře Star Wars: The Bad Batch (4. května, Disney+). Nový animák ze světa Star Wars startuje na oficiální Star Wars Day (May the Fourth – May the Force) a bude vyprávět o elitní jednotce klonů těsně po Klonových válkách. 

 
Jupiter's Legacy (7. května, Netflix) je nový komiksový seriál o potomcích první generace superhrdinů raných let 20. století. Adaptace románu Nancy Mitford The Pursuit of Love (9. května, BBC), odehrávající se v meziválečné Británii, nabídne komedii s tragickými podtóny o vyšší společnosti. Ve třídílné minisérii se představí Lily James a Andrew Scott. Anime podle slavné videohry Castlevania (13. května, Netflix) bude pokračovat čtvrtou sérií. 14. květen se nám potom postará o několik zajímavých premiér. Nový projekt Ryana Murphyho Halston (14. května, Netflix) pojednává o módním návrháři, který se proslavil v 70. letech. Populární animák Love, Death & Robots (14. květen, Netflix) odvysílá druhou řadu. Thriller Those Who Wish Me Dead (14. května, HBO Max) má velký trumf v podobě Angeliny Jolie. Zcela mimo pozornost chystá svou premiéru Domina (14. května, Sky) o první císařovně Říma a manželce císaře Augusta, Livie Drusille. V jedné z rolí se objeví Liam Cunningham neboli Davos Mořský ze Hry o trůny. Drama The Underground Railroad (14. května, Amazon Prime) pod režijním vedením Barryho Jenkinse, režiséra Moonlight, adaptuje Pulitzerem oceněný román o útěku otrokyně Cory z plantáže v Georgii.

 
Závěr měsíce bude ve znamení třetích sérií. Tu si odbude Black Monday (23. května,) o skupince vyvrhelů na Wall Street v 80. letech, Master of None (23. května, Netflix) i komedie s Michaelem Douglasem Kominského metoda (28. května, Netflix). Tentýž den vás do pekla vezme finální řada Lucifera (28. května, Netflix).
 
A která novinka donutí pózovat před televizí vás?  
 
Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace