Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Komiksovka Sweet Tooth


ikona
Spooner
dcnetflixsweet toothtrailer
Netflix, DC a Robert Downey Jr. spojí síly u trochu jiné komiksárny. 

Když se řekne DC seriály, většině lidí si vybaví čím dál lacinější Arrowverse a řadu podobných televizních blbin. Ještě předtím, než začne největší značky této stáje prostřednictvím Green Lanterna, prequelu Batmana či nového Constantinea ždímat HBO Max, podívá se DC nečekaně na Netflix, a své produkční prsty má v novince navíc i Robert Downey Jr.! A to už je hodně lákavé spojení. Nová série Sweet Tooth podle předlohy Jeffa Lemirea navíc v prvním traileru láká na trochu jinou žánrovou podívanou, než jsme od konkurentů Marvelu zvyklí. 

Příběh nás zavede do světa, který zdecimoval nebezpečný virus. Kromě posledních přeživších se v něm však také nachází hybridi, a jedním z nich je i jelení kluk, který se spřátelí s drsným samotářem, s nímž se bude snažit v nemilosrdném světě přežít. Upoutávka pak láká na hezký mix komiksovek, post-apokalyptického světa i klučičího dobrodružství, který mě osobně docela překvapil a zatím mi sedne. Jeden z těch doposud neznámých projektů, jež se rozhodně vyplatí do budoucna sledovat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace