Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Elisabeth Olsen si zahraje v krimi minisérii


ikona
Sam.Vimes
candy motgomerydavid e kelleyelizabeth olsenlove and deathnicole kidman
Scarlet Witch spojí síly s tvůrcem Sedmilhářek. 

Po čerstvém úspěchu marvelovky WandaVision si její hlavní hvězda Elizabeth Olsen vybrala roli v diametrálně odlišném projektu. Tedy alespoň než se vrátí do kostýmu Scarlet Witch v druhém dílu Doktora Strange. Objeví se na HBO Max v minisérii Love and Death podle skutečných událostí z roku 1980. V jejich centru stojí dva pobožné páry z amerického Texasu, které si užívají maloměstký život, dokud - cituji synopsi - někdo nevezme do ruky sekeru. Právě roli vražedkyně Candy Montgomery si zahraje Elizabeth Olsen.

Minisérii produkuje David E. Kelley a Nicole Kidman, kteří spolupracovali již na Big Little Lies nebo The Undoing. Kelley se ujme scénářů epizod, jejich režii pak obstará zkušená seriálová režisérka Lesli Linka Glatter, která má za sebou především 25 dílů Homelandu, ale také epizody Mad Men, Dr. House nebo Západního křídla. Love and Death se bude opírat o knihu Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs. Celá událost byla už jednou zpracována ve filmu z roku 1990 A Killing in a Small Town a zároveň se aktuálně připravuje ještě druhý televizní projekt s názvem Candy, kde si hlavní roli zahraje Elisabeth Moss (Mad Men).

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace