Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Burtonova Addamsova rodina našla hlavní hvězdu


ikona
Spooner
addamsova rodinajenna orteganetflixtim burtonwednesday
Kdo se objeví v novém příběhu legendární rodinky? 

Už nějaký ten pátek se ví, že si slavný režisér Tim Burton vyzkouší režii v seriálovém rybníčku a vezme si při té příležitosti na paškál legendární rodinku, která k němu už na první pohled dokonale pasuje. Jeho seriál Wednesday od Netlixu se pak bude soustředit právě na osud mladé členky hororové rodinky, kterou v minulosti ztvárnila např. Christina Ricci. Burton by měl celou první sérii zrežírovat a vypomůže si scénářem od dvojice Al Gough a Miles Millar, kteří mají na kontě Smallville či akční Into the Badlands. A nyní už máme jasno, kdo se objeví v roli temné puberťačky.

Známou postavu tentokrát ztvární vycházející hvězdička Jenna Ortega, která se objevila např. v seriálu TY, dvojce Chůvy na zabití či rodinném Yes Day. Zkrátka mladá herečka, jež je v poslední době vidět a do role Wednesday se svým vzhledem i hereckým vystupování na první pohled docela hodí. A role pod Burtonovými křídly by jí mohla solidně nakopnout kariéru. Seriál pak bude pojednávat o jejích studentských časech na akademii Nevermore, kde se bude snažit přijít na kloub svým zvláštním schopnostem, tamnímu vražednému řáděni a také vyřešit nadpřirozenou 25 let starou záhadu okolo jejích rodičů. Na papíře to zní sice jako nástupce nedávno ukončené Sabriny, Burton snad ale dodá látce to správné kouzlo.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace