Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sandman nabírá obsazení


ikona
Sam.Vimes
castingneil gaimannetflixsandman
Kdo si zahraje Sandmanovy sourozence a další postavy ze slavného komiksu? 

Adaptace temného fantasy komiksu Sandman od Neila Gaimana už dříve oznámila, že hlavní roli hraje Tom Sturridge, Gwendoline Christie je Lucifer a také obsazení Rodericka Burgesse, Korinťana, Lucienne nebo Ábela a Kaina. O nich podrobněji tady. Nyní Netflix přichází s další várkou jmen a jejich rolí, tentokrát už včetně několika Sandmanových sourozenců. Smrt si zahraje Kirby Howell-Baptiste, androgynní Touhu ztvární Mason Alexander Park a roli Zoufalství dostala Donna Preston.

 Kirby Howell-Baptiste

Jenna Coleman z Doctora Who hraje Johannu Constantine, příbuznou Johna Constantina z 18. století. Niamh Walsh hraje žanu mnoha identit Ethel Cripps; Joely Richardson pak představuje Ethelinu starší verzi. David Thewlis hraje Johna Dee, šíleného padoucha a zároveň syna Ethel. Kyo Ra hraje Rose Walker, mladou ženu, která hledá svého ztraceného bratra. Stephen Fry je Gilbert, ochránce Rose, a Razane Jammal hraje její kamarádku Lytu. Sandra James Young hraje Unity Kincaide, starou ženu, jež strávila století ve spánku. A nakonec Patton Oswalt dabuje Sandmanova mluvícího havrana jménem Matthew.

Jedná se tedy o postavy z prvních dvou sebraných komiksových knih, z prvního dílu Preludia a nokturna a z druhého dílu Domeček pro panenky. Právě epizody odpovídající ději druhé knihy se aktuálně natáčejí, podle informací od Neila Gaimana. Casting mnohých vedlejších postav vypadá velmi dobře, u obsazení dalších z rodu Věčných, konkrétně u Smrti a Touhy si ale vůbec nejsem jistý... Snad Gaiman, který na projekt osobně dohlíží, dobře ví co dělá.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace