Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dexter vítá starého známého


ikona
Spooner
dexterJohn Lithgowmichael c. hallshowtime
Seriálový zabiják se při svém návratu znovu setká se svou velkou nemesis. 

Chystaná nová série Dextera je seriálovým návratem, o němž vlastně nevím, co si mám myslet. Oblíbený televizní zabiják se totiž s diváky nerozloučil zrovna v dobré formě, naopak byl svým dřevorubeckým finále fanouškům spíše pro smích, a tak jsou obavy o další kvality celkem na místě. Na druhou stranu, k seriálu se vrací tvůrce jeho nejlepších (tedy prvních čtyř) sezón Clyde Phillips, takže zatím těžko říci, zda nás čeká důstojné zakončení seriálu či zbytečné ždímání značky. Podstatné ale je, že Dexterova příběhu na maloměstě se dočkáme už letos na podzim, hlavního záporáka si tentokrát střihne Clancy Brown a tvůrci se evidentně při uzavření Dexterova příběhu budou rýpat i v jeho minulosti.

V jeho návratu se totiž zcela nečekaně objeví i herecký veterán John Lithgow, jenž si zopakuje roli asi nejlepšího a největšího Dexterova protivníka, vraha Trinity, jenž život titulního vrahouna ovlivnil zcela zásadním způsobem. Říkáte si, jak je to vzhledem k jeho konci ve čtvrté sérii možné? To se ještě přesně neví. Jeho comeback by však měl být spíše cameem, Lithgow se zdrží na place maximálně pár dní a jeho zjevení prý bude dávat smysl vzhledem k práci s titulní postavou. Dá se tedy očekávat, že se známá nemesis vrátí pomocí flashbacku či pokecu ve stylu Dexterových dialogů se zesnulým otcem. Což by vlastně mohlo dávat celkem smysl. Tak uvidíme, zda půjde o laciné pomrknutí pro fanoušky či opravdu mrazivé cameo jednoho z nejlepších charakterů seriálu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace