Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prequel Zaklínače fasuje parádní posilu


ikona
Spooner
blood originsmichelle yeohnetflixthe witcherzaklínač
Kdo se bude ohánět mečem v chystaném návratu do oblíbeného fantasy světa? 

Fandové Geralta a spol. už se sice nemůžou dočkat druhé řady Zaklínače, nebo aspoň prvního traileru, nesmíme však zapomenout, že Netflix má v rukávu i další seriály z populárního fantasy světa. Jedním z nich je prequel The Witcher: Blood Origin. Novinka se bude odehrávat 1200 let před Geraltovým příběhem a bude mimo jiné vyprávět o stvoření prvních zaklínačů a o událostech vedoucích k tzv. konjukci sfér, kdy se protnuly do té doby oddělené světy elfů, lidí a příšer. Hlavní roli si měla původně zahrát Jodie Turner-Smith z nedávné kontroverzní Anny Boleyn či clancyovky Bez výčitek. Ta nakonec ale od projektu odstoupila a producenti nejspíš doufali, že uloví jinou známější tvář. A to se jim nyní povedlo.

V prequelu Zaklínače si totiž zahraje už v podstatě asijská ikona Michelle Yeoh z klasiky Tygr a drak, bondovky Zítřek nikdy neumírá či výtečné sci-fi Sunshine. A vidět jsme ji mohli také v seriálu Star Trek: Discovery. V posledních letech pak v Hollywoodu platí za akční stálici a vždy, když je zde potřeba drsňačka do vedlejší role, jež umí kopat a šermovat, zavolají producenti právě jí. Což bude nejspíš odpovídat také její štaci v Blood Origin. Zahraje si zde totiž jednu z posledních přeživších elfek z padlého klanu. Nikdo to neumí s mečem tak mistrovsky jako ona, ale málokdo zažil také tolik bolesti. Když se ale naskytne šance získat zpět meč jejího padlého kmene, vydá se na velmi nebezpečnou výpravu. Ano, už ze synopse to zní jak postava přesně ušitá na míru Michelle Yeoh. Showrunner Declan de Barra (Zaklínač, The Originals) tak má po Laurencovi O'Fuarainovi z Vikingů druhé jasné jméno v obsazení. A tohle by přeci jen mohlo pár fandů nalákat.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace