Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TV Rozstřel: Detektivky vládnou


ikona
imf
sledovanost
Na co čučel český národ tenhle víkend?  

Víkend byl v českých televizích opět rušný. Malý duel si Nova naplánovala už na páteční večer, kdy proti ČT bestselleru, dobové telenovele Vyprávěj, nasadila Troškův Kameňák. Opakovaný vtip možná přestává být vtipem - Troška sice bez problému dodal milionová čísla, ale na zavedený seriál to prostě nestačilo. Nova si spravila chuť v sobotu, kdy Alvin a chipmunkové taktéž dali milion a o pár desítek tisíc diváků utekli předávání Českých lvů (994 tisíc diváků). Aréna národů přesně podle očekávání chřadla a padala na hranici 400 tisíc. Nechybělo mnoho a předběhli by ji i Borgiové.

1. Hlas Česko Slovenska 1,389 milionů diváků
2. Vražda kočky domácí 1,114 milionů diváků
3. Zázraky života 723 tisíc diváků
4. Vy nám taky, šéfe 362 tisíc diváků
5. Život za život 215 tisíc diváků

Minimální odchylka na prvním místě, ale stejně jako se zuby nehty drží pěvěcké talenty, vychází spolehlivě České televizi sázka na detektivky ze začátku desetiletí. Stejně jako minulý týden zasahuje detektiv Jan Kanyza a i tentokrát ve Vraždě kočky domácí útočí především na starší ročníky, kterým ospalé tempo a minimální invence skoro až vyhovuje. Primácký seriál Zázraky života si trochu polepšil, ale zřejmě nikdy nebude mít víc než na třetí housle - to by musela Česká televize hodně zaváhat, což ale v nedělním prime time slotu, vyhrazeném pro domácí tvorbu, příliš nehrozí. Tam lidi budou přepínat, ať už se bude promítat cokoliv. Nova Cinema šla skoro na 400 tisíc taktéž díky zařazení tuzemského filmu. Kotíkova "komedie" Vy nám taky, šéfe je sice ukázkový odpad, ale láká na známé tváře. Takže tutovka. Daleko za ní se umístil laciný thriller o překupnících s orgány, který do programu utrousil Barrandov.

Příští týden opět přinese majora Bohuslava, takže lze očekávat plus mínus stejné nedělní pořadí. S druhou částí žebříčku by ale mohla zamíchat Nova Cinema, která zařadí klasiku Vrchní, prchni! Můžete tipovat, jestli se vyškrábe na půl milionu.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace