Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TV Rozstřel: Manželky manželkám, Muži mužům


ikona
imf
Nova získává zlaté příčky, ale diváci České televize jsou evidentně mnohem věrnější 

Výměna manželek si udržela tentokrát už víc než stotisícový náskok před Vyprávěj a definitivně tak potvrdila úspěšný comeback rodinné reality show. Kolik manželek před televizními obrazovkami na to asi kouká, aby si potvrdilo, že ony na tom zas tak špatně nejsou? Proti gustu žádný dišputát, na vedení v prime time od osmi to pohodlně stačilo, pak ovšem Novu klasicky převálcovalo čétéčko. Šípova Všechnopárty šla tradičně přes 1,4 milionu, ale zajímavé je sledovat chování fandů veřejnoprávního kanálu. Nepřepnou a nepřepnou. Třináctá komnata, která slouží jako můstek mezi Vyprávěj a Šípem, tradičně sbírající ratingy kolem milionu, měla ještě víc než Vyprávěj, to jak se pomalu k přijímačům trousili Šípovi věrní. I střihový pořad Legendární dvojice, který startoval po desáté, ale udržel u obrazovek neuvěřitelných 939 tisíc. V té době už konkurence krvácí hluboko pod 400 tisíci.

Prima chtěla v sobotu bodovat Českou Miss 2012 a podařilo se jí vydojit 918 tisíc duší, zřetelně na úkor Trumfů Miroslava Donutila na ČT. Míra ale přesto trumfoval, protože na nováckou jistotu - premiéru Románu pro muže - koukal parádní půldruhý milion diváků. České hvězdy zkrátka táhnou, i když tohle vítězství muselo stát hodně tučný balík. Příští týden nabídne souboj Troškovy pohádky a další Autoškoly národa. Nad tou pravidelně všichni lomí rukama, takže určitě budou zase koukat, aby bylo na co nadávat. Milion je jistý.

1. Hlas Česko Slovenska 1,324 milionu diváků
2. Cizí příběh 713 tisíc diváků
3. Zázraky života 644 tisíc diváků
4. Světáci 443 tisíc diváků
5. Bastardi 2 423 tisíc diváků

V neděli všichni řešili start nových Událostí, ale Nova byla stejně nejsledovanější a nic se na tom nezměnilo ani po osmé hodině večerní. Hlas drží lajnu, zatímco veřejnoprávní inscenace propadají do mizerných čísel. Vraťte detektivky, holomkové… jinak budete muset bojovat s primáckými Zázraky života, které též předvádějí stabilní formu a jsou tak moc na dostřel ČT, že by z toho v příštích týdnech mohl být cenný skalp. Nova Cinema většinou leze pod 400 tisíc, ale Světáci zabojovali a zachránili čest českého filmu - o pouhých 20 tisíc diváků utekli Magnuskovým Bastardům 2. Uff… Ti následovali úspěšný start Terra Novy (388 tisíc diváků, přičemž asi šedesát tisíc odpadlo mezi první a druhou odvysílanou částí). Je evidentní, že na Bastardy se přišla mládež podívat, ale příští týden už to tak slavné nebude… na jejich místě jsou britští Zmetci, jejichž sledovanost si může o podobných číslech nechat jen zdát.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace