Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlock: 3. sezóna nejdřív za rok


ikona
KarelR
sherlocksherlock holmes
Na návrat nejslavnějšího detektiva všech dob si ještě počkáme. 

A vlastně nám to ani není moc líto. Steven Mofatt, jeden z tvůrců seriálového Sherlocka od BBC, sice tvrdil, že třetí sezónu uvidíme ještě letos. Zelenou totiž dostala společně s druhou a část její první epizody už se dokonce stihla natočit. Jeho kolegové ale tyhle zvěsti později popřeli a přišli s krapet přesnějšími informacemi.

ČLÁNEK SPOILERUJE KONEC DRUHÉ SÉRIE!

Tři nové díly Sherlock se letos ještě budou řádně ladit a před kamery půjdou až v lednu 2013. To by mohlo znamenat, že se jich dočkáme v létě, tedy tři roky po první sezóně a rok a půl po druhé (stejný interval zřejmě není náhodný...). Fandy pana Holmese to možná trochu mrzí, protože filmová série je na tom ještě hůř (o třetím díle se vůbec nemluví) a konkurenční nový seriál Elementary zatím moc pozitivní dojmy nebudí. Delší čekání se ale snad promítne do kvality nových dílů, o kterých zatím víme jen pár věcí.

Tak předně bylo oznámeno, že první epizodu třetí série napíše Mark Gattis a že bude inspirována povídkou The Adventure of the Empty House. Ta navazuje přímo na inspiraci finále druhé série The Final Problem, dle očekávání tedy uvidíme Holmesův comeback na scénu poté, co zinscenoval vlastní smrt. Watson prý bude mít na tenhle vývoj událostí obzvlášť peprnou reakci. A Sherlock následně absolvuje především vývoj vztahu s Molly, jíž minule vyznal... důvěru!

O něco zamlženější je situace kolem Moriartyho, ze kterého prý určitě nebude pravidelný záporák seriálu. Znamená to, že je opravdu mrtvý? Nebo si ho tvůrci nechávají jako trumf a přivedou ho na scénu v tu nejméně očekávanou chvíli? Ať už se rozhodnou jakkoliv, mají naši plnou důvěru. Seriálový Sherlock totiž dozajista patří mezi moderní seriálovou špičku a my proto budeme nadále sledovat dění kolem jeho dalších dobrodružství.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace