Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Přichází náhrada za Dr. House?


ikona
Spooner
shore
Co připravuje tvůrce oblíbeného hláškujícího doktora? 

Jméno David Shore vám možná na první pohled nic neřekne. Když k tomu ovšem přidám nálepku tvůrce Dr. House, tak musí být doma i seriálový analfabet. Obrovský hit, který přivedl do většího diváckého povědomí Hugh Laurieho, udělal ze Shorea tvůrce, kterého si začali velcí televizní hráči zatraceně všímat. Hláškující doktor je už ale v zaslouženém seriálovém důchodu a jeho fanoušci se zaujetím čekali, co jeho scénáristický otec podnikne dál. A ten už má zřejmě jasno.

Jeho nový zatím nepojmenovaný projekt, kterého se ujala stanice ABC, bude řešit osudy bývalého policisty. Ten se rozhodne využít své letité zkušenosti a znalosti tamního pouličního života a stane se právníkem. Kromě toho se ještě pokusí porvat se svými vnitřními démony a získat nazpět svou bývalou manželku. David Shore tedy opět sází na výrazného hlavního hrdinu, který to nemá v životě zrovna jednoduché. Tohle téma by mohlo známému producentovi a scénáristovi navíc hodně sedět, jelikož se sám kdysi živil jako právník. Tak uvidíme, zda dokáže svou novinkou navázat na obrovský úspěch kulhavého doktora a zda se Shoreovi opět podaří obsadit charismatickou hvězdu do hlavní role.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace