Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: New Girl, Modern Family, Emily Owens M.D.


ikona
Spooner
sitcomový výběr
Šílené holčiny, chaotické rodiny a podivní doktoři. 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená zhodnocení návratu Vychovávat Hope, Modern Family a New Girl plus novinky Emily Owens M. D.

 

Emily Owens, M. D. S01E02

Senzačně talentovaná lékařka je totální looser. V případě Emily Owens, M. D. velmi záleží na tom, zda vám tento naznačený mustr připadá alespoň trošku sexy. Seriál totiž nevybíravě kombinuje romantická dramata z prostředí luxusní nemocnice a komedii o vztahové smolařce, která se uklidňuje prostřednictvím vnitřních monologů. Druhá epizoda „Alan Zolman Incident“ exaktně navazuje na minulý týden recenzovaný pilot. Emily přirovnává odmítnutí kolegy Willa s podobnou „nehodou“ s Alanem Zolmanem na střední škole. Nás ale spíše zajímal lékařský případ s ženou trpící obsedantně kompulzivní poruchou, při němž Emily dokazuje, že není jenom trapnou husou, ale pečující ošetřovatelkou. Bohužel průměrnost námětu a jeho ošuntělost je týden po pilotu ještě jasnější a smrdutější. Epizoda je výstavbou v pořádku a rozhodně dává smysl (což je u premiérových seriálů skutečnou pochvalou), ovšem my na to zkrátka nejsme moc zvědaví. Pochybujeme, že tito lékaři přežijí do druhé sezony. (Krasa)

 

New Girl S02E05

V New Girl se to dneska točilo kolem vztahů, sice ne těch milostných, ale na přetřes přišly ty přátelské. Cece měla narozeniny, což s sebou v minulosti obvykle neslo komorní oslavu s Jess. Plány se však mění, Cece se chystá na párty s modelkami z práce a zve na ni i Jess. Té se moc nechce, ale nakonec souhlasí a vyrazí se svou nejlepší/jedinou kamarádkou. I Schmidt a nick řeší své přátelství – a Winston opět jen sekunduje. Vše se točí kolem sušenky a bezcitného Nicka, který na Schmidta málo myslí. No, jak by řekl seňor Chang z Greendale – gaaay. V New Girl tak zůstává vše při starém a jestliže někdo čekal, že tenhle seriál dozná v nové sezóně nějakých změn, má smůlu. Pátý díl je vcelku průměrnou až podprůměrnou podívanou a jediné, co stálo opravdu za to, bylo fackování přes prsa mezi Cece a Jess. (Dr. Z)

 

Modern Family S04E04

Cameron zápasí se svým prvním dnem v práci jako učitel zpěvu, Gloria otřesným chrápáním otravuje nevyspalého Jaye, a Luke už nadále nechce být profesionálním kouzelníkem. Tolik k hrubému obsahu nového dílu MF v jedné větě. Proč je to s oblíbeným americkým seriálem stále jako na horské dráze, nám zatím nikdo nevysvětlil - správně, s komickou náplní to šlo tento týden opět ze strmého kopce. Úsměvy na tváři možná občas vykouzlí šokovaný Lukův otec Phil či Mitchell, který se musí začít více starat o Lily, jinak ale vážně slabota. Je to škoda, protože třeba Jayovo snažení vyspat se kdekoliv mimo dosah své medvědí ženy, se určitě dalo napsat mnohem lépe. Nejpovedenější tak opět zůstávají Haleyny videa z kampusu. Snad to vyjde zase za týden... blíží se Halloween! (Davies182)

 

Vychovávat Hope S03E04

Proměnlivá kvalita Raising Hope pokračuje a po výborném předchozím dílu zde máme pro změnu jeden naprosto průměrný. Svatba Jimmyho a Sabriny se pomaličku blíží a mladý pár proto musí jet na víkend pro snoubence, aby se mohli vzít v kostele. Zde však oba poznají, že toho jeden o druhém moc nevědí. Babča zde tentokrát moc není a Hope se zde mihne snad jen v jednom záběru. Začínám mít proto obavy, že tvůrci zapomněli, o čem že by měl být seriál především. Trable s dítětem se zatím v této sérii vůbec neobjevily a je to docela škoda. Humoru je zde tentokrát pomálu a postava podivného kněze už balancuje na hranici trapnosti. Opět se navíc dočkáme přestárlé Melanie Griffith, která je snad ještě míň vtipná, než posledně. Tak snad nás příště zase čeká povedenější díl.

 

Tak už nám to zeštíhluje...

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace