Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Vychovávat Hope a Modern Family


ikona
KarelR
sitcomový výběr
Děcka jedou. 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená zhodnocení návratu Vychovávat Hope a Modern Family.

 

Modern Family S04E09

Malá Lily je čím dál větší ďábel! Po týdenní krocaní pauze se opět vrací jeden z nejoblíbenějších amerických mockumentary sitcomů. Návrat to sice mohl být o něco vtipnější, epizodě s názvem Když padá strom se nicméně i tak nedá vytknout neosobitost. Legrační postavičky z Pritchettovic rodinky sice v devátém dílu nesrší obvyklou, vrchovatou porcí humoru, ale nevadí. Zachraňování piknikového stromu, Cameronovo převlékání se za kočku či Alex, která se snaží načapat svou sestru v trapné situaci, jednoduše baví i tak. Facebookové soupeření či povedené Haleyiny policejní fotky potěší nejedno oko a divák se pokaždé nemusí vyloženě zalykat smíchy, aby mu došlo, že na Modern Family je radost pohledět, i když Phil neperlí jednou hláškou za druhou a Gloria nekomolí angličtinu do latinských patvarů. Příští týden je na stanici ABC naplánována další přestávka - čeká nás tedy nejspíše poslední předvánoční epizoda. (Davies182)

 

Vychovávat Hope S03E09

Je to k nevíře, ale až v devátém díle se poprvé v této sérii točila zápletka okolo titulního mrněte. Tedy aspoň trochu. Sabrina se totiž po zkušenostech s Hope začíná obávat, že nemá mateřské vlohy a Jimmy si zase myslí, že ho jeho dcera jako otce moc nerespektuje. A do toho jsou tu ještě jeho rodiče, kteří kdoví proč chytají nadrženou veverku. A bohužel to nejen nudně zní, ale také to nudné je. Humor si vzal tentokrát dovolenou, linie okolo veverky hraničí s trapností a Jimmy s Barneyem nás z letargie také neprobudí. Potěší jen hezký konec s Hope a menší pomrknutí na seriálový hit Sons of Anarchy. To je ovšem i na takovýto jednohubkový sitcom málo.

 

Váš favorit tohoto týdne?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace