Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sitcomový výběr: Vychovávat Hope a Last Man Standing


ikona
Spooner
sitcomový výběr
Mladé slečny, kam se člověk podívá. 

Sitcomový výběr je rubrika, se kterou byste se měli na TV Zone setkávat každou středu. Pokusíme se vám v ní přiblížit to nejdůležitější, co se během uplynulého týdne stalo v nejsledovanějších amerických sitcomech – což momentálně znamená zhodnocení návratu Vychovávat Hope a Last Man Standing.

 

Vychovávat Hope S03E10

Do konce roku už nám příliš času nezbývá a čekají nás ještě dvě důležité události, Vánoce a konec světa. Právě na tyto důležité milníky se zaměřili tvůrci buranské rodinky a vznikla jedna z příjemnějších epizod této série. Jimmyho matka Virginia totiž ve zkázu naší planety hodně věří a dává tak dohromady šílený plán, jak se na katastrofu nejlépe připravit a přinejlepším ji i přežít. Jednou z částí plánu je ovšem také slavení vánočních svátků o pár dní dříve. To se však nelíbí Jimmovi, který chce své dceři uspořádat první pořádné Vánoce.  Humorných situací je dost, konfrontace mezi Jimmym a jeho matkou funguje a po delší době se pořádně vyřádí i oblíbená babča. Vánoční díl se zkrátka mezi ostatními seriály se stejným tématem rozhodně neztratí a je hezké vidět, že nám mají tvůrci i postavy samotné ještě co nabídnout.

 

Last Man Standing S02E04

Tim Allen pokračuje se svéráznou komedií, která má svůj směr stanovený poměrně pevně. Ve čtvrté epizodě s podnázvem Edova dvojnásobná ex-manželka se na vrchol zájmu dostává pochopitelně Ed. Jeho milostný život s mrchou Wandou je podaný vcelku rutinně, avšak zábavně. Tvůrci zmiňují, že ačkoliv jejich vztah byl vždy pěkná Itálie, která skončila dokonce zapíchnutím nože do Edových zad, je i nadále o mnoho let starší Ed do Wandy blázen. Obrací se tak na koho jiného, než na Mikea a Vanessu, mezi kterými vznikne malá rozepře o tom, koho ve vztahu jejich známých vlastně více podporují. Zkrátka další allenovský střet mezi mužským a ženským náhledem na věc. Holčičí trio si zase užije mnoho zábavy v bistru, kde si začne Mandy přivydělávat jako servírka. Čtvrtá epizoda drží kvalitu, potěší pár hláškami, ale koncepcí nijak nevybočuje ze zajetých standardů. (Krasa)

 

A co momentálně sledujete vy?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace