Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Flash si zaběhá v bedně


ikona
Spooner
arrowflash
Seriálový Arrow přivítá silného spojence. Dočká se nejrychlejší muž světa vlastního seriálu? 

Malé stanici pro mladé. CW, se daří čím dál více a jednou z hlavních příčin tohoto úspěchu je bezpochyby komiksový hit Arrow. Příjemná akční jednohubka si držela svoji první sezónu hodně vysoké ratingy, kvalita se také zvyšovala a na druhou sérii se tak celkem těšíme. Stanici CW jdou zkrátka komiksy z dílny DC pěkně od ruky. Mladá stanice si je toho však dobře vědoma a svoji pozici na poli oblíbených superhrdinů chce ještě posílit. Seriál vyprávějící o legendární Wonder Woman, Amazon, byl sice kvůli problémům se scénářem prozatím odložen na neurčito, na televizní obrazovky si to ale přiklusá Flash.

Nejrychlejšího muže světa, člena Justice League a jednu z nejznámějších tváří DC Comics si vezmou do parády tvůrci zmíněného seriálového lukostřelce, Greg Berlanti a Andrew Kreisberg. A právě v seriálu Arrow by se měl červeně oděný sprinter poprvé objevit. Dočkat bychom se ho tak měli ve třech epizodách maskovaného strážce pořádku a poprvé se s ním setkáme v osmém díle. Až podle případného úspěchu a reakcí diváků se stanice rozhodne, zda dá zelenou také samotnému seriálu. Tvůrci už se však malinko rozkecali o tom, jak by podle nich měl Flash v seriálu vypadat. Rádi by Barryho Allena představili jako obyčejného chlápka, jehož život ovšem nabere malinko na rychlosti. Scénáristé tak chtějí udržet malinko realistické pojetí, které nastolili již v příběhu Olivera Queena. Následně pak dodávají, že fanoušci předlohy se dočkají pár svěžích změn a Allen podle nich rozhodně nebude potřebovat jen zvláštní schopnosti k tomu, aby se stal Flashem. Zní to celkem zajímavě a vypadá to, že Berlanti s Kreisbergem si jsou v budování televizního DC univerza jistí v kramflecích. Tak snad jim to vyjde i napodruhé.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace