Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Philip Seymour Hoffman vás pobaví


ikona
Spooner
trending down
Známý a kritiky zbožňovaný herec se objeví v bedně. 

Oceňovaný herec Philip Seymour Hoffman má u diváků i u kritiků celkem slušnou reputaci. Scénáře si vybírá pečlivě, do komerční jistoty zamíří zřídkakdy a sem tam dostane i nějaké to prestižní ocenění. Držitel Oscara si zkrátka pitomé a nezajímavé projekty nevybírá. Stanice Showtime je na tom pak skoro stejně. Zajímavých novinek chystá docela dost a na známých hereckých v poslední době rozhodně nešetří. Že se kabelovka zaměří zrovna na tohoto charakterního herce asi zase tak překvapivé není. Větším překvapením totiž je, v čem si oblíbený tlouštík nakonec zahraje.

Uvidíme ho totiž v komediálním seriálu Trending Down, což není zrovna žánr, ve kterém bychom byli na Hoffmana zvyklí. Obyčejnou taškařici ovšem rozhodně nečekejte, tady se bude dle všeho cílit na malinko chytřejší a sofistikovanější humor. Mělo by se totiž jednat o kritiku současné mládím posedlé společnosti a toho, co tato posedlost vlastně znamená a co o nás vypovídá. Pravda, dvakrát srandovně to zrovna nezní. Holt Hoffman si musí vždycky vybrat něco extra. Projekt má potom pod palcem režisérský rutinér Ken Kwapis, jenž má na kontě veleprůměrnou romanci Až tak moc tě nežere nebo úděsnou komedii Kněz je poděs. To není zrovna jméno, které bych si představoval u rádoby chytrého sitcomu. Snad se tedy Philip Seymour Hoffman ve své první seriálové štaci poprvé nespálí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace