Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Vymítání ďábla v bedně


ikona
Spooner
vymitac dabla
Do televize se chystá další seriál podle hororové klasiky. 

Je to teprve pár dní, co jsme vás informovali o televizním zpracování hororové legendy Rosemary má děťátko a už se chystá další seriálová verze jedné děsivé klasiky. Také Vymítač ďábla totiž za tu hromadu let neztratil nic ze své děsivosti a náhradní spodní prádlo se u jeho sledování hodí vždycky. Hollywoodští tvůrci mají však i přes řadu nevýrazných pokračování a faktu, že samotný koncept vymítání se v amerických hororech již malinko vyčerpal, názor, že nesmrtelný majstrštyk Williama Friedkina má i po letech co nabídnout.

Zatím není vůbec jasné, o čem nová verze vlastně bude a kdy se jí vlastně dočkáme. Již teď ovšem okolo projektu hladově krouží řada televizních stanic, již by si proslulou hororovou značku rádi zařadili do svého portfolia. Scénář pak sepisuje současná horká mladá krev Hollywoodu, Jeremy Slater, jenž v současnosti pracuje také na novém zpracování Fantastické čtyřky. Děsivou novinku si pak bere do parády producent Skryté identity či amerického Kruhu. Jména to sice nejsou marná, ale i tak se mi na mysl krade otázka, zda má tato látka v seriálu vůbec co nabídnout. Hlavně už by však mohli televizní tvůrci a producenti přicházet s vlastními nápady. Toho parazitování na slavných filmových značkách je v poslední době nějak moc.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace