Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp, koučing a Králičí válečníci


ikona
Dr.Z
krausšíp
Kde všude byl Čechomor? Co dělá takový kouč? A co teď dělá Richard Müller? 

Tak už i na ČT 1 se rozhodli nasadit nové díly oblíbené talk show Všechnopárty. První zářijový pátek si tak Karel Šíp pozval trojici hostů, které jsme ještě v divadle Semafor neviděli.

Nejdříve Karel Šíp přivítal režisérku Jitku Němcovou. Ta se hned svěřila s problémem rostoucích prsou, což Šíp samozřejmě hned zkontroloval a v podobném duchu se nesl rozhovor i dále. Rozebíraly se vztahy Němcové se staršími muži, zvláště pak s jejím manželem Otakarem Vávrou. Na něho pak práskla aférku s Adinou Mandlovou. Po odvážnějším začátku už přišel klasický výslech spojený hlavně s tvorbou Němcové a  s jejím nejnovějším filmem.

Frontman kapely Čechomor Karel Holas byl dalším hostem. Musel vysvětlovat, proč si kapela zvolila název Čechomor. Pak už se s námi podělil o zážitky ze zahraničních vystoupeních, konkrétně pak třeba koncert u Velké čínské zdi. Nezapomněli ani na jednu z nejznámějších písniček Čechomoru, kterou nazpívali společně s Lenkou Dusilovou.

I třetím hostem byl umělec, respektive umělkyně, herečka. Klára Melíšková zavzpomínala na svá studia a na kolegy, také na loutková vystoupení pro děti. Hlavně se Klára Melíšková snažila Šípovi vysvětlit, jak se od práce ve směnárně dostala k herectví. Na jedno se však můžeme spolehnout, Karel Šíp je i v nové sezóně stejně zpomalený jako vždy.

Jestli vás někdy zajímalo, jaká je role muže v dnešní době, jaké postavení by měla zaujímat žena a jak tohle téma vidí Jan Kraus, rozhodně si nenechte ujít úvod nového dílu Show Jana Krause.  Následoval tradiční přehled „Stalo se“.

Prvním pozvaným byl zpěvák Richard Müller. S ním se Jan Kraus bavil o jeho turné, o rodině, o ženě a dítěti, o tom, jak si dokážou udělat pěkný večer. Podělili se i o strasti spojené s nákupem melounu. A samozřejmě nechyběla písnička.

Chcete vědět, co je to koučing? Co takový kouč dělá, v čem vám může pomoci a jak se člověk k takové profesi vůbec dostane? Tak přesně pro vás je tu další host. Aleš Kalina, bývalý zaměstnanec Microsoftu , se rozpovídal o tomhle zajímavém povolání, svěřil se s některými případy, na kterých pracoval a podělil se i o pár zaručených rad.

Na závěr se nám představila 13letá spisovatelka Kristýna Pokorná, která nám představila svou knihu Králičí válečníci. Jan Kraus nám přečetl Králičí kodex, jímž se musí všichni válečníci řídit, a postupně se pak s Kristýnou dobrali toho, jak vlastně celá kniha vznikla.

První zářijový pátek přinesl celkem slušný večer s late night shows a oba pořady se vytasily se zajímavými hosty a solidními rozhovory.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace