Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Temná věž našla seriálový domov


ikona
Spooner
amazondark towertemná věž
Ano, televizní adaptace legendární knihy Stephena Kinga se i po failu v kinech pořád chystá. Kde ji uvidíme? 

Když šla loni do kin adaptace Temné věže od Stephena Kinga, měli její tvůrci megalomanské plány. Okolo jedněch z nejslavnějších “kingovek“ mělo vzniknout několik celovečerních pokračování a zároveň i televizní seriál, jež bude toto universum efektivně doplňovat. Jenže tyto plány vylétly po neúspěchu v kinech oknem a zdálo se, že nic dalšího z Temné věže už neuvidíme. Producenti se sice dušovali, že seriálová verze pořád žije a přizvali dokonce na palubu coby showrunnera jednoho z bývalých tvůrců Živých mrtvých Glena Mazzara, i přesto ovšem většina fanoušků nevěřila, že se jí skutečně dočkáme. Tak nějak se očekávalo, že se po failu v kinech i za seriálem časem potichoučku zavře voda. Chyba! Práce na televizní Temné věži totiž nejen, že pokračují, ale projekt dokonce našel svůj domov.

 

Slavnou značku si vzal totiž pod svá křídla Amazon, když získal na slavnou knižní sérii práva. Internetový gigant tímto tak po Pánovi prstenů či Zeměploše Terryho Pratchetta rozšiřuje své portfolio legendárních knižních kousků, jež hodlá v, doufejme, tom nejepičtějším podání přenést do seriálové podoby. Žádné další podrobnosti se samozřejmě neví. Už před nějakou dobou však sám King naznačil, že místo plánovaného prequelu s mladým Rolandem se nakonec dočkáme kompletního rebootu, v němž se pojede zase od začátku. Což by asi fanouškům vzhledem k zprzněnému filmu moc nevadilo. A jelikož Idris Elba nechce mít se seriálem nic společného, dává to smysl. Tak snad se brzy dozvíme bližší informace. Seriálová Temná věž každopádně není mrtvá, naopak se své premiéře na obrazovkách maličko přiblížila.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace