Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Batman dostane další prequel


ikona
Sam.Vimes
alfredbatmancomicsepixgothamkomikspennyworth
Jeden Gotham nestačí, takže jeho tvůrci připravují další prequel bez Batmana. 

Superhrdinové od DC to mají v televizi hodně slušně rozjeté s univerzem na CW kolem Flashe a Green Arrow. Ti nejslavnější, Batman a Superman, jsou ale blokovaní pro stříbrné plátno. Takže místo aby se producenti zaměřili na jiné hrdiny (je jich nepřeberně) nebo pořádněji vytěžili dospělejší imprint Vertigo, raději stále dojí ta největší jména alespoň v podobě prequelů. Takže jsme dostali Gotham o mladém Jimu Gordonovi a původu záporáků, Krypton ze Supermanovy rodné planety a chystá se i Metropolis o mladé Lois Lane a Lexi Luthorovi. A protože je to pořád málo, dostane vlastní prequel i Batmanův komorník. Vážně.


Seriál Pennyworth bude sledovat mladšího Alfreda Pennyworthe v Londýně 60. let, kde po odchodu z britských elitních jednotek SAS založil bezpečnostní agenturu a začal spolupracovat s miliardářem Thomasem Waynem (Bruceovým otcem). Projekt dostali na starost tvůrci Gothamu, tedy showrunner Bruno Heller s producentem a režisérem Danny Cannonem. Hurá. Kabelovka Epix, jež má na kontě zatím jen pár seriálů vlastní tvorby, objednala rovnou celou desetidílnou první sérii. Natáčet by se mělo začít koncem roku a s premiérou se počítá někdy na příští rok. Ten seriál nemusí nutně být špatný (asi bude), ale zkrátka zamrzí to nestydaté dojení značky, když alternativou ani nemusí být originalita, ale klidně jen využití dosud neadaptovaných postav a zápletek z archivů. Ach jo. Příště bych poprosil prequel o mladé Martě Wayneové a Martě Kentové, myslím že bychom se o těchto dvou postavách měli dozvědět víc. Bude se to jmenovat Martha & Martha.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace