Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kapitán Amerika v soudní síni


ikona
Spooner
americaappleevansjacobkapitán amerika
Hvězda Avengers se objeví v lákavé právnické minisérii. 

Chris Evans patří mezi velké hollywoodské sympaťáky, jehož má ráda asi většina z nás. V roli Kapitána Ameriky se z něj stala slušná hvězda a ani v dalších filmech nikdy nebyl slabým článkem. Už před několika měsíci ale prohlásil, že po čtvrtých Avengers se do Kápova kostýmu už nikdy nevrátí, a tak nadešel čas hledat nové výrazné projekty. A jeden z nich ho zavede do seriálových vod.

Pro Apple, jenž v následujících měsících chystá velkou seriálovou invazi, totiž chystá minisérii Defending Jacob. V adaptaci bestselleru Williama Landaya, kterou můžete sehnat i u nás pod názvem Jacobova obhajoba, si zahraje zkušeného žalobce Andyho Barbera, jehož profesní i osobní život se změní poté, co se jeho syn stane hlavním podezřelým z vraždy čtrnáctiletého chlapce. Rozhodne se proto svého potomka hájit u soudu i na veřejnosti. Opravdu ho ovšem zná tolik, jak si myslí? Scénář si bere na starosti Mark Bomback, jenž je podepsaný např. pod Úsvitem i Válkou o Planety opic či blížícím se historickým dramatem Outlaw King s Chrisem Pinem. Zkušenosti má tedy solidní a Evans už například v Sunshine nebo Snowpiercer dokázal, že mu vážnější role nedělají problém. Tak snad se mu v seriálovém rybníčku zadaří.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace