Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Trek: Discovery se dočká spin-offu


ikona
Spooner
cbsdiscoverymichelle yeohpicardstar trek
Seriálový svět Star Treku se možná rozroste o další kousek. O kom bude pojednávat? 

Na CBS All Access se s tím opravdu nepářou. Jejich Star Trek: Discovery byl sice solidní hit, tamní kravaťáci se ovšem rozhodli, že na základě jednoho úspěchu do nás budou sypat jeden seriálový kousek ze světa Spocka a spol. za druhým, až to možná přestane být hezké. Čeká nás tak tedy nejen návrat kapitána Picarda s Patrickem Stewartem, ale také animovaná šílenost Star Trek: Lower Decks, minisérie o Khanovi či seriál z Akademie Hvězdné flotily od tvůrců Super drbny, Stephanie Savage a Joshe Schwartze. Jenže ani tahle nálož producentům nestačí a pomalu chystají další přírůstek, jenž by měl tentokrát být přímo spin-offem Discovery.

 

Začíná se totiž mluvit o tom, že by svůj vlastní seriál mohla dostat Michelle Yeoh, respektive její postava Phillippy Georgiou. O možném seriálu se v jejím případě začalo mluvit už po konci první řady Discovery, až teď se ovšem projekt nejspíš začíná pomalu hýbat kupředu, i když je údajně stále spíš v rané fázi. Případný seriál by pak měl samozřejmě navazovat na konec první série či na případný průběh té druhé. Podle všeho by se pak mělo jednat (teď samozřejmě následuje spoiler) o její práci v Sekci 31, tajné organizaci uvnitř Federace, jež má za úkol plnit ty nejtajnější a nejnebezpečnější mise. Což o to, zaměření na tuto tajemnou buňku jistě skrývá potenciál. Nejsem si ovšem jistý, že zrovna tato postava by mohla být tahounem celého seriálu. Těch Star Trek projektů se navíc v poslední době rozjíždí tolik, že dobrá polovina z nich dle mého nakonec nevznikne. Na druhou stranu, v případě Star Treku se vždy rád nechám příjemně překvapit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace