Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailery: Seriálové marvelovky se představují


ikona
Spooner
disneydisney+falconlokimarvelms. marvelwandavisionwhat ifwinter soldier
Seriálový Loki, WandaVision, Falcon s Winter Soldierem i Mrs. Marvel ukazují první záběry!  

Letos jsme nedostali ani jednu marvelovku, příští rok nám to ovšem Disney hodlá zatraceně vynahradit, a to zejména na seriálovém poli. Seriálové marvelovky totiž konečně vezmou Disney+ útokem a při pár hodin staré konferenci nám hlavouni od Mickey Mouse představili první ukázky prakticky na všechny, které nás příští rok čekají! A je to opravdu enormní nálož, která pouze potvrzuje, že Disney+ bude ve své seriálové tvorbě v podstatě spoléhat jen na kousky ze světa Avengers a Star Wars. Tak si pojďme ty komiksové kousky probrat jednu po druhém. 

Loki

Jednou z nejočekávanějších sólovek je jistě návrat Lokiho. Bráchu Thora a boha lsti i falše s tváří Toma Hiddlestona ovšem potkáme v jeho zlejší verzi, kdy utekl během Endgame ze zajetí Avengers společně s Tesseractem… a dostane se do zajetí tajemné skupiny, v níž potkáme např. Owena Wilsona. Upoutávka celkem šlape a láká na velké věci. Na druhou stranu, Loki mě zatím jako hlavní postava příliš netáhne a vizuál mi až nepříjemné připomíná druhého Thora, což rozhodně neberu jako klad. Hit mají ovšem u Disneyho asi jasný. Ostatně práce na druhé sérii jasně ukazují, jak moc zde tomuto kousku věří.

Falcon and Winter Soldier

To parťáci Kapitána Ameriky sázejí ve své týmovce na malinko akčnější notu a vezou se na feelingu právě Kápových sólovek. Sam Wilson sice zatím do ruky štít nebere a spoléhá se na své klasické letecké triky, mezi Mackiem a Stanem to ovšem stále skvěle funguje, návrat Daniela Brühla těší a z celé seriálové sekce to na mě působí k zatím zdaleka nejfilmověji. 

WandaVision

A zatímco týmovka Kápových sidekicků vypadá nejfilmověji, nejosobitější přístup potvrzují tvůrci WandaVision, která dorazí už skoro za měsíc. Vize Scarlet Witch a výlet do sitcomů 50. a 60. let působí stále velmi svěžím dojmem a je hezké, že divák neví, co moc čekat. Což u zajetého komiksového univerza dost potěší. Stále to může dopadnout sice všelijak, ze zvědavosti ale tento kousek vyzkoušíme snad všichni, ne?

What if…?

Dočkáme se pak i animáku, v němž uvidíme trochu alternativní verzi známých událostí. Jak by to vypadalo, kdyby se Kapitánem Amerikou stala Peggy Carter, T'Challa byl Star-Lordem a naši oblíbení hrdinové se proměnili v zombíky? Na to všechno odpoví komiksovým geekům sympaticky vypadající animák.

Ms. Marvel

A trochu nečekaně jsme dostali i první záběry z dobrodružství nové hrdinky Ms. Marvel, u níž bylo aktuálně potvrzeno, že se objeví také ve dvojce Captain Marvel. Většinu videa se sice jenom mluví o této muslimské teenagerské hrdince, jejíž schopností je pořádně se natáhnout, na závěr však dostaneme i pár prvních záběrů. Ty sice vypadají jak z teenagerského seriálu od Netflixu, je mi však jasné, že moc natočeného materiálu ještě tvůrci na skladě nemají.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace