Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Opouští Jodie Whittaker Doctora Who?


ikona
Sam.Vimes
doctor whojodie whittakerpán času
Zdá se, že se pomalu můžeme těšit na regeneraci. 

Jodie Whittaker už má za sebou dvě řady v hlavní roli seriálu Doctor Who a podle zákulisních zdrojů by ta následující měla být její poslední. BBC tuto informaci odmítla potvrdit nebo vyvrátit, nicméně to zní velice pravděpodobně. V moderní historii Doctora Who po Christopheru Ecclestonovi, který rovnou podepsal smlouvu na pouhou jednu sérii, pak Tennant, Smith i Capaldi každý zůstali u ovládacího panelu TARDIS právě tři řady. Takže pokud se vzorec zachová, na konci příští řady by mělo dojít na regeneraci.

Loni se Doctor Who dočkal dvanácté řady (od obnovení) a teď čerstvě speciálu na přelomu roku. Aktuálně se natáčí třináctá řada (zároveň třetí pro Jodie), s premiérou se počítá na podzim. Kvůli komplikacím s natáčením během pandemie bude mít pouze osm epizod. Oproti minulé sérii se změní obsazení společníků, což už oficiálně potvrzené je. Po dvou řadách teď na konci speciálu odešli Graham a Ryan (Bradley Walsh, Tosin Cole), zatímco Yasmin (Mandip Gill) nadále zůstává. Připojí se k ní Dan, na kterého se můžete podívat v kratičkém klipu tady. Zahraje si jej britský komik a herec John Bishop (Skins, Fearless).

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace