Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Leden 2021


ikona
krauset
americti bohovebondingdickinsondiscovery of witchesledenPREMIERYwandavision
Co nabídne první měsíc nového roku? 

Cobra Kai (1. ledna, Netflix) odehrávající se třicet let po Karate Kid vykopne třetí řadou lednovou seriálovou nabídku. Čtyřdílná Božena (3. ledna, ČT) nabídne pohled na Boženu Němcovou v melodramatu v hlavní roli s Annou Geislerovou. Policejní sci-fi The Watch (3. ledna, BBC) volně nakládá s postavami Terryho Pratchetta. Nicolas Cage nám objasní etymologii nadávek v History of Swear Swords (5. ledna, Netflix). Zoey's Extraordinary Playlist (7. ledna, NBC) je muzikálová dramedy o programátorce, která slyší vnitřní hlas lidí jako písně. Nová komedie od tvůrců 30 Rock Mr. Mayor (7. ledna, NBC) představí v hlavní roli Teda Dansona. 

 

Dark Academia estetiku si budeme moci vychutnat v druhé sérii fantasy Discovery of Witches (8. ledna, Sky). Tentýž den startuje i druhá řada mé oblíbené Dickinson (8. ledna, Apple TV+), která vypráví o mládí americké básnířky velice moderním, osobitým a okouzlujícím způsobem. Seriál inspirovaný knihou Neila Gaimana Američtí bohové (10. ledna, Starz) uvede svou třetí řadu. Animovaná dobrodružná komedie Disenchantment (15. ledna, Netflix) o princezně Tiabeanii odstartuje třetí sérii.

 

Vrcholem lednového kalendáře je bezpochyby nový seriál Marvelu WandaVision (15. ledna, Disney+) o Visionovi a Wandě Maximoff aka Scarlet Witch, stylizovaných jako předměstský pár v 50. letech snažící se utajit své superhrdinské schopnosti. Poněkud méně očekávanou komiksovkou je Batwoman (17. ledna, The CW), v níž došlo před druhou řadou k přeobsazení ústřední herečky.

 

Riverdale (20. ledna, The CW) započne svou pátou sezónu. Walker (21. ledna, The CW) je reboot seriálu Walker, Texas Ranger. Jurassic World: Camp Cretaceous (22. ledna, Netflix) je animovaná výprava na ostrov Isla Nublar, kde – světe div se – opět uniknou dinosauři a začnou ohrožovat návštěvníky. Snowpiercer (25. ledna, TNT) inspirovaný filmem oscarového režiséra Parazita uvádí po půl roce druhou sezónu. A  Bonding (27. ledna, Netflix), komedie o profesionální domině, bude chtít dominovat vaší pozornosti druhou řadou. 

Který ze seriálů uváže před obrazovku vás? 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace