Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hra o trůny plánuje další spin-offy


ikona
Spooner
game of throneshbohra o trůny
O čem budou další případné seriály ze světa George R. R. Martina? 

Co si budeme povídat, HBO to s tím ždímáním značky Hry o trůny myslí opravdu vážně. Možná až moc. První chystaný prequel s pracovním názvem The Long Night sice skončil po pilotu v koši, na sto procent se však dočkáme seriálu House of the Dragon o minulosti rodu Targaryenů a pracuje se také adaptaci Tales of Dunk & Egg (v češtině Rytíř Sedmi království), animovaném spin-offu a rozpracováno je ještě několik dalších projektů. Ano, věhlasná kabelovka má toho ze světa George R. R. Martina rozděláno opravdu hodně a nyní byly poodhaleny další tři potenciální spin-offy, na nichž se v zákulisí maká, a jež by se mohly objevit v bedně.

Tím prvním, který má údajně ke schválení také nejblíže, je seriál 9 Voyages pojednávající o objevitelských plavbách Corlyse Velaryona, jenž navštívil Pentos či Dračí kámen, cesty ho zavedly také do Lysu, Tyroshu či Myru, dostal se ovšem i do bájných a nesmírně bohatých zemí Yi Ti a Leng. Postava Velaryona se pak objeví už ve zmiňovaném House of Dragon s tváří Stevea Toussainta a dá se tedy předpokládat, že by se měl objevit i zde. Na projektu pak pracuje Bruno Heller, tvůrce kriminálky Mentalista, komiksového Gothamu či výtečného Říma

Dále se pak pracuje na novince z Flea Bottom aka Blešího zadku, té nejchudší části Králova přístaviště, jež by nám měla ukázat ty nejchudší a nejtemnější zákoutí. Posledním chystaným kouskem je pak spin-off okolo legendy deseti tisíc lodí, v níž královna a válečnice Nymeria vedla národ Rhoynarů z Essosu, kde byl poražen valyrijskou civilizací, do nového domova, konkrétně do Dorne. Tento příběh se stal tisíc let před událostmi Hry o trůny a právě podle legendární Nymerie pojmenovala Arya svého zlovlka. Uvidíme, zda z těchto tří plánů nakonec něco bude, nebo je producenti raději nechají u ledu. Na mě ale některé z nich už působí jako ždímání i té nejmenší kapičky.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace