Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Duben 2021


ikona
krauset
elizabeth mosskate winsletmare of easttownPREMIERYpribeh sluzebniceshadow and bonethe nevers
Na které seriály se můžeme těšit v dubnu?  
Made for Love (1. dubna, HBO Max) je vztahová komediální sci-fi s Cristin Milioti, které její manžel, technologický miliardář, implantuje do mozku zařízení, díky němuž může vidět, co přesně prožívá. Minisérie The Serpent (2. dubna, Netflix) je příběhem skutečného vraha, zloděje a svůdce Charlese Sobhraje odehrávající se v 70. letech. This a Robbery: The World’s Biggest Art Heist (7. dubna, Netflix) bude čtyřdílnou dokusérií o slavné loupeži obrazů. Kung Fu (7. dubna, CW) je remake sedmdesátkového akčního seriálu. Them (9. dubna, Amazon Prime) podobně jako Uteč a Lovecraft Country spojuje žánr hororu s rasismem, když se černošská rodina přestěhuje v 50. letech do bílé čtvrti Los Angeles. Očekávaný fantasy seriál The Nevers (11. dubna, HBO) vypráví o ženách viktoriánského Londýna, které po incidentu nabyly zvláštní magické schopnosti. 
 
 

Mare of Easttown (18. dubna, HBO) bude prestižní krimi minisérie v hlavní roli s Kate Winslet. Life In Color With David Attenborough (22. dubna, Netflix), nový dokument slavného přírodovědce a popularizátora vědy o tom, jak živočichové vidí barvy a používají je ke komunikaci a obraně. Fantasy seriál Shadow and Bone (23. dubna, Netflix) podle bestselleru Leigh Bardugo vypráví o osiřelé Alině Starkov, která se přidává k armádě magických válečníků, sama však vládne zvláštní mocí. O to, že už čtvrtou sezónu budeme trávit v Gileadu, se postará Příběh služebnice (28. dubna, Hulu), jehož třetí série přistála na nevídané emocionální výši. V The Mosquito Coast (30. Dubna, Apple+) se Justin Theroux z Leftovers, zhnusený všudypřítomným konzumentarismem, rozhodne přestěhovat svou rodinu do divočiny Latinské Ameriky.
 
Který ze seriálů vás v dubnu přestěhuje před obrazovku? 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace