Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Červen 2021


ikona
krauset
boschclarkson farmelitagood fightlisey storylokilupinphysicalPREMIERY
Na jaké novinky se můžeme těšit v červnu?  
Anne Boleyn (1. června, Channel 5), třídílná minisérie o životě manželky Jindřicha VIII. vzbuzuje kontroverze, poněvadž do role královny obsadila Jodie-Turner Smith, herečku tmavé pleti. Feel Good čili Na pohodu (4. června, Netflix) je komedie sledující bývalou závislou komičku. Seriál se vrací druhou sérií i s Lisou Kudrow. Sweet Tooth: Chlapec s parožím (4. června, Netflix) je nový fantasy seriál podle komiksové série odehrávající se v postapokalyptickém světe s dětským parožnatým hrdinou. Lisey’s Story (4. června, Apple TV+) adaptuje horor Stephena Kinga, v hlavní roli s Julianne Moore a Clivem Owenem, o vdově, kterou sleduje nebezpečný stalker posedlý prací jejího manžela. Dočkáme se i třetího letošního seriálu Marvelu, po úspěšné WandaVision a Falconovi s Winter Soldierem tu je bůh falše Loki (9. června, Disney+), jenž se krádeží žezla v Endgame dostal do odlišné časové roviny. Seriál podle traileru půsoví jako jakýsi kafkovský Ragnarok. Tomu Hiddlestonovi bude dělat společnost Owen Wilson. 


Jeremy Clarskon z Top Gearu se bude pro změnu místo aut snažit řídit farmu v novince Clarkson’s Farm (11. června, Amazon). Objeví se i druhá část populárního moderního převyprávění zloděje gentlemana Lupin (11. června, Netflix). Ve druhé řadě seriálu Love, Victor (11. června, Hulu) bude i nadále ústřední středoškolský hrdina zápasit se svou sexuální orientací. Španělský hit Netflixu – a přiznávám, má guilty pleasure – Elita (18. června, Netflix) se nejen vrátí regulérní čtvrtou řadou, ale počínaje 14. červnem se na Netflixu objeví i krátké spin-off epizody odehrávající se v létě mezi třetí a čtvrtou sérií. Physical (18. června, Apple TV+) je slibně vypadající černá komedie v hlavní roli s Rose Byrne, kterou natočil Craig Gillespie, režisér Já, Tonya. Dočkáme se osmdesátkového zasazení a lekcí aerobiku.  


Pátou sérii s vyšinutým vědátorem si užijí fanoušci animovaného Ricka a Mortyho (20. června, Netflix). Moderní western s Kevinem Costnerem Yellowstone (20. června, Paramount Network) přicválá ve čtvrté sérii. Kevin Can F**k Himself (20. června, AMC) bude černou komedií s hvězdou Schitt’s Creek Annie Murphy, který si podobně jako WandaVision pohraje s možnostmi sitcomu. Vrátí se Too Hot to Handle (23. června, Netflix), reality show obtížně zvládnutelná z jiných důvodů, než je sex-appeal. Americké soudní drama The Good Fight (24. června, CBS) se dočká již páté sezóny. Sarah Shahi bude řešit divokou sexuální minulost v novince Sex/Life (25. června, Netflix). A již posedmé bude řešit případy drsný policajt ze staré školy Bosch (25. června, Amazon). 
 
Který seriál bude elitou pro vás?  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace