Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

She-Hulk našla záporačku


ikona
Spooner
disney+hulkmark ruffalomarvelshe-hulk
Kdo se postaví Hulkově zelené sestřence v chystaném seriálu? 

Marvel už nás na Disney+ poctivě zásobuje svými ambiciózními seriály se známými hrdiny z filmů. Jenže kromě starých známých v čele s aktuálním Lokim se nám na streamovací službě představí také noví hrdinové. A jednou z nich bude i She-Hulk aka sestřenice Bruce Bannera a právnička Jennifer Walters, která po transfúzi krve od svého bratránka získá jeho schopnosti, ale zároveň si i v zelené podobě zachová svou osobnost a inteligenci. Už nějakou dobu víme, že titulní roli ztvární Tatiana Maslany z oceňovaného seriálu Orphan Black či Perryho Masona, objeví se zde logicky Mark Ruffalo a vrátí se také Hulkův záporák Abomination s tváří Tima Rotha. To však nebude jediný nepřítel, a možná ani ne hlavní, jemuž bude nová hrdinka čelit.

K obsazení se totiž přidává spíš televizní herečka Jameela Jamil alias jedna z tváří oceňovaného komediálního seriálu Dobré místo. Ta by se pak měla zhostit role známé marvelácké záporačky Titania, ženy s tak extrémně nadlidskou silou, že v komiksech často dost zatápěla právě She-Hulk i jejím zelenému kolegovi. Nová hrdinka tak fasuje svou klasickou komiksovou záporačku a je dost pravděpodobné, že právě ona bude ústřední nemesis She-Hulk v první řadě. Sluší se však připomenout, že seriál má být podle slov tvůrců zejména komedií z právnického prostředí, kterou sepisuje jedna ze scenáristek Ricka a Mortyho, Jessica Gao, a dočkáme se jí v podobě deseti půlhodinových epizod během příštího roku. A já jsem hodně zvědavý, co z této premisy nakonec vyleze.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace