Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Prosinec 2021


ikona
krauset
amazonboba fettcobra kaiemily in parishbonetflixpremiéryzaklínač
Zaklínač, The Book of Boba Fett, And Just Like That…  

Sci-fi o rodině, která ztroskotala na jiné planetě, Lost in Space (1. prosince, Netflix) začne už svou třetí sérii. S příběhem tenkým jako papír se vrací populární krimi thriller Papírový dům (3. prosince, Netflix) o skupině bankovních loupežníků, půjde o druhou polovinu páté a poslední řady. Komedie Harlem (3. prosince, Amazon Prime) bude vyprávět o čtveřici kamarádek po třicítce žijících v této newyorské čtvrti. Fincherův dokument Voir (6. prosince, Netflix) odhalí obrazové eseje cinefilů o filmech, které je nejvíce ovlivnily, a zážitcích z kina, na něž nezapomenou. 

V true crime černé komedii Landscapers (6. prosince, HBO) ztvární držitelka Oscara za Favoritku a Emmy za Alžbětu II. v Koruně Olivia Colman spolu s Davidem Thewlisem (Lupin z Harryho Pottera) dvojici, která zavraždí rodiče, aby si mohla za stovky tisíc dolarů pořídit hollywoodské upomínkové předměty. Pokračování převratného Sexu ve městě And Just Like That… (9. prosince, HBO) se bohužel bude muset obejít bez Samanthy, zbylá trojice v čele se Sarah Jessicou Parker se však vrací. Šestou sérií skončí sci-fi The Expanse (10. prosince, Amazon Prime). 

Sci-fi minisérie Station Eleven (16. prosince, HBO) podle stejnojmenné knihy pojednává o době po kolapsu civilizace způsobeném pandemií chřipky. Po dvou letech se vrací Henry Cavill coby Zaklínač (17. prosince, Netflix) v dost možná nejočekávanějším seriálu konce roku. 

Režisér Wind River a Hell or High Water Taylor Sheridan přichází s novým westernem 1883 (18. prosince, Paramount+), který by měl sloužit jako prequel k jeho Yellowstonu. Druhou řadu Emily v Paříži (22. prosince, Netflix) o nesnesitelné reklamní guru, která se neumí oblékat, dostaneme těsně před Vánoci. Uhlí bývalo lepší dárek. 

A Very British Scandal (26. prosince, BBC) od tvůrců výborné minisérie Skandál po anglicku bude řešit aféru obestírající vévodkyni Margaret (Claire Foy), jež se dopustila nevěry. Jejího manžela si zahraje Paul Bettany (WandaVision). Na konci roku se objeví i spin-off MandalorianaThe Book of Boba Fett (29. prosince, Disney+). Boba Fett se nakonec nerozkládal v traktu Sarlacca tisíc let, místo toho se na Tattooinu pokusí převzít kriminální organizaci Jabby Hutta. Chválený akční seriál Cobra Kai (31. prosince, Netflix) načne už svou čtvrtou sérii. 

A kterým seriálem se během vánočních svátků budete zaklínat vy?  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace