Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Jeremy Clarkson končí na Amazonu  


ikona
Sam.Vimes
amazonclarksonova farmaclarksons farmjeremy clarksonmeghan marklethe grand tour
Prostořeký moderátor to zase jednou přehnal. 

Necelých osm let, tak dlouho to trvalo od Clarksonova posledního excesu v BBC, než se nechal vyhodit i ze svého nového televizního domova, Amazonu. Tehdy bylo poslední kapkou, když moderátor Top Gearu udeřil producenta kvůli studené večeři, nyní je středobodem kontroverze jeho prosincový sloupek pro britský bulvár The Sun, kde se nevybíravě opřel do Meghan Markle a přál jí podobný pochod hanby, jaký zažila Cersei v páté řadě Hry o trůny. Po silně negativních reakcích se Clarkson i Sun omlouvali už minulý měsíc a moderátor pak ještě tohle pondělí znovu. O upřímnosti těchto omluv si každý může myslet své a myslí si to i Harry a Meghan, kteří nepřijímají chabou výmluvu o psaní sloupku narychlo. Jeremy každopádně opravdu hodně naštval také vysoce postavené lidi v Amazonu, což i sám zmiňuje. A podle zatím neoficiálních, ale velmi, velmi pravděpodobných informací serveru Variety už Amazon nechce s Clarksonem dál spolupracovat a neprodlouží mu žádnou smlouvu.

V praxi to znamená, že dojedou jen již nasmlouvané projekty, což jsou jednak čtyři další speciály The Grand Tour, z nichž poslední by se měl odvysílat na konci roku 2024 (nejpozději na začátku roku 2025). A jednak další dvě řady Clarksonovy farmy – druhá letos a třetí příští rok. Před osmi lety Jeremyho pryč z BBC následovali i kolegové z Top Gearu James May a Richard Hammond a producent Andy Wilman, vůbec bych ale nesázel na to, že se to bude opakovat. Už tehdy prý Clarkson uvažoval o odchodu do důchodu, tak možná že teď na to skutečně dojde. Alespoň co se týče té části jeho práce, která zahrnuje vyhazování aut, karavanů a domů do povětří.

---

Autor: Ondřej Kubín
Foto: Amazon Prime, BBC
Zdroj: Variety

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace