Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Harrelsonova jedenáctka


ikona
Mr. Hlad
Jak dobře umí herec dvakrát nominovaný na Oscara hrát fotbal?  

Woody Harrelson není obyčejná celebrita. Bulváru se vyhýbá, na Hollywood se bez problémů na pár let vykašle, aby se mohl věnovat rodině a když se vrátí, pořád má na stole haldu scénářů, ze kterých si může vybírat. Jeho útok na Oscary letos nevyšel a policejní drama Rampart skončilo bez nominace, ale i tak je pořád sakra zajímavé sledovat jeho kariéru. Letos ho ještě uvidíme v adaptaci knižního hitu Hunger Games: Aréna smrti, ale mezi natáčením si Harrelson obvykle najde čas i na nějakou tu charitu.

Nedávno se objevilo video z fotbalového zápasu celebrit z roku 2010, v němž si to rozdaly hvězdy Anglie s týmem zbytku světa. Woody Harrelson kopal pochopitelně za ty druhé (spolu s ním tam byli třeba i Gordon Ramsey, Michael Sheen nebo Mike Myers) a ačkoliv o sobě tvrdí, že je zaníceným sportovcem, na hřišti mu to prý šlo asi jako naší redakci skládání operet. Shodou náhod to byl ale on, na kom ležela zodpovědnost při penaltovém rozstřelu. A jak to dopadlo, se můžete podívat sami.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace