Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Malfoy se probudí v březnu


ikona
Mr. Hlad
Očekávaný seriál Awake konečně zná datum své premiéry 

Televizní stanice NBC momentálně vytáčí fandy seriálu Community tím, že sedí na zbytku neodvysílaných epizod a odmítá prozradit, kdy je v televizi uvidíme. A aby toho nebylo málo, před pár měsíci s velkou pompou ohlásila seriál Awake, který si ale donedávna také nechávala zavřený v trezoru. Teď je ale jasné, že jeho první epizodu NBC odvysílá 1. března. Pokud netušíte, o co jde, tak hlavním hrdinou má být detektiv Michael Britten, jenž zjistí, že po autonehodě, při níž zemřeli jeho blízcí, žije zároveň ve dvou paralelních vesmírech. V jednom přežila jeho manželka, v druhém jeho syn.

Jestli se ale bojíte ubrečeného dramatu, tak to nejspíš není nutné, Awake totiž produkuje mimo jiné i Howard Gordon, jenž stojí za seriálem 24 hodin a čerstvým hitem Homeland a Michael Britten by měl mít navíc díky možnosti existovat ve dvou realitách zajímavé výhody ve své policejní práci. Sakra velkým lákadlem je i přítomnost Jasona Isaacse alias Lucia Malfoye z Harryho Pottera. V březnu tedy uvidíme, jestli se vyplatilo čekat, zatím mrkněte na trailer.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace