Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zásadní zvrat ve volbě amerického prezidenta!


ikona
Mr. Hlad
Arnold to do Bílého domu nedotáhnul, naznačil ale, že přes bicepsy by se Americe šéfovat dalo 

Dwayne Johnson je sympaťák a i když se na akční filmy dnes moc nechodí, díky pátému Rychle a zběsile je tenhle bývalý wrestler opět hodně v kurzu. Letošek má celkem nacpaný, do kin si teď můžete zajít na jeho celkem příjemnou Cestu na tajuplný ostrov 2, v létě bude spolu s Brucem Willisem a třímetrovým kulometem bránit svět ve dvojce G. I. Joe, v plánu má pár dalších projektů, v nichž obvykle bude muset mlátit lidi nebo po nich alespoň střílet a krom toho by se měl vrátit i k wrestlingu. Ale nestačí mu to a zdá se, že jeho ambice míří ještě výš.

V nedávném rozhovoru se Dwayna Johnsona ptali, jaké jsou jeho další ambice a kde bychom ho mohli vidět v budoucnosti. Jeho odpověď byla, že příštích pár let se rozhodně hodlá věnovat zábavnímu průmyslu, ale jednoho dne (a ten den prý určitě přijde) se chystá do politiky. A jako Američan má jednu zásadní výhodu – může se z něj stát prezident. Kandidátů na tohle křeslo je v Hollywoodu víc (Will Smith o tom před pár lety také mluvil), ale redakce TV Zone slibuje, že v případě kandidatury nachystá alespoň nějaký ten symbolický oslavný článek. Johnson možná není úplné politické eso, ale pořád bychom ho v Bílém domě viděli radši než třeba Martina Lawrence. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace