Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

J.J. Abrams ovládne televizi!


ikona
Mr. Hlad
Alias, Ztraceni, Mission: Impossible, Star Trek, Super 8... co bude dál? 

J.J. Abrams dokázal v posledním desetiletí ovlivnit televizní zábavu jako málokdo. Prosadil se s vynikajícím špionážním seriálem Alias, získal a potom naštval miliony fanoušků se Ztracenými a pak ho dostal Hollywoodu. Tam sice natočil třetí Mission: Impossible, oživil Star Trek a v létě složil poctu Stevenu Spielbergovi v Super 8, ale na televizi nekašle. Momentálně můžete sledovat jeho sci-fi Hranice nemožného, originální detektivku Person of Interest a čerstvý Alcatraz. Tím to však nekončí.

Abrams momentálně spolu s tvůrcem podceňovaných ale zajímavých Lovců duchů Ericem Kripkem chystá projekt Revolution, což by měl být akční thriller ze světa, kde ze dne na den přestala fungovat veškerá energie, takže žádná auta, žádná elektrika, nic. Skupina hrdinů se tu bude pokoušet nejenom přežít, ale i najít své blízké. Abrams plánuje i trošku umírněnější zábavu. V jím produkovaném dramatu Shelter bychom se měli podívat do Nové Anglie, kde se v turistickém centru snaží jeho zaměstnanci obsluhovat hosty a zároveň tu řeší lásku, přátelství, rivalitu a takové ty věci, které obvykle vidíme v seriálech, v nichž se moc nestřílí. Na druhou stranu zajímavé vztahy si Abrams uměl pohlídat ve svých projektech vždycky. Tak na co se těšíte víc?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace