Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dr. House končí


ikona
st39.6
Dr. House se s námi osmou sezónou rozloučí. 

Tuzemští diváci, kteří Dr. House sledují na Nově, se zatím nemusejí strachovat, protože před sebou mají ještě jeden a půl sezóny. Ty americké však brzy čeká smutný konec jedné rozsáhlé kapitoly televizních dějin: svou osmou sezónou oficiálně skončí Dr. House (House MD), legendární seriál z lékařského prostředí, který proslul díky svému arogantnímu hlavnímu hrdinovi.

Hugh Laurie si tak bude moct konečně udělat čas na sepsání další knihy, volno totiž bude mít po neuvěřitelných stosedmasedmdesáti epizodách, což je, jak producenti vtipně podotýkají, "o stopětasedmdesát více, než před lety kdokoliv čekal".

Nutno podotknout, že se o konci House spekulovalo už několik měsíců. Herecké smlouvy měly před vypršením, produkce seriálu stála čím dál větší sumy a scenáristům už docházely síly. Jak tedy samotní producenti spolu s Lauriem tvrdí, je lepší show opustit dříve, než jí úplně dojdou síly. Což by se v deváté sezóně docela jistě stalo. Končí tak jedna z televizních legend. Držet se na televizních obrazovkách po osm sezón je úctyhodný výkon. Připravte si proto kapesníky - nikdo sice zatím neví, jak by měl House skončit, je ale docela jisté, že happy-endem to nebude.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace