Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Rock: Drsňák s měkkým srdcem


ikona
Mr. Hlad
... aneb jak přijít o image největšího filmového drsňáka během minuty a čtvrt 

Dwayna Johnson si vybudoval kariéru na tom, že mlátil lidi v ringu, pohazoval si s nimi jako s pytli brambor a tvářil se u toho jako člověk, který vám sežere děti, pokud ho předběhnou ve frontě na zmrzku. Pak začal hrát a ukázalo se, že je to vlastně docela sympaťák. Sice se pořád tvářil drsně a střílel padouchy ze zbraní, jež jsou tak velké, že by většině lidí při výstřelu urvaly ruce, ale při tom u toho byl vlastně celkem cool. Zároveň však zvládal hrát i v komediích a filmech více či méně pro děti a i když dostal roli Víly Zuběnky, neztratil tvář.

V Cestě na tajuplný ostrov 2 sází spíš na to druhé a i když při bitvě s obří ještěrkou člověk tak nějak instinktivně čeká na moment, kdy se The Rock rozběhne a urve jí palici, nic takového se nestane. Tady je Dwayne Johnson za hodného sympaťáka, který za svou muskulaturou skrývá citlivé srdéčko. Možná až moc citlivé, fanoušci jeho role z posledního dílu Rychle a zběsile by si měli dát před následujícím videem panáka.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace