Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Co všechno čeká partu z Jak jsem poznal vaši matku?


ikona
Mr. Hlad
Matka se nejspíš neobjeví, hrdinové toho ale stihnou i tak docela dost 

Sedmá série seriálu Jak jsem poznal vaši matku po delší době opět pokračuje a my zase můžeme začít kafrat, že by tvůrci měli sakra rychle představit onu v názvu avizovanou a zbytečně dlouho odkládanou dámu. Jestli se jí dočkáme nebo ne (spíš ne), to bohužel nikdo neví, tvůrci ale prozradili šest věcí, které ještě v aktuální sezóně uvidíme.

- Robin a Ted se budou muset srovnat s faktem, že bydlet ve společné domácnosti se svým/svou ex není úplně v pohodě a že je možná čas posunout se v životě trošku dál.
- Marshall a Lilly se začnou usazovat na předměstí a připravovat se na potomka
- Barney se na schůzce naslepo seznámí se sympatickou Quinn, kterou bychom měli vídat ve více epizodách. Vedle toho však začne povážlivě haprovat vztah Robin a Kevina a údajně bychom se už hodně brzy mohli možná dočkat rozchodu.

OK, tohle byly věci víceméně očekávatelné, známé nebo nijak zásadní. Teď přejdeme k těm podstatným.

- Pokud si pamatujete flashforward z minulé sezóny, tak si jistě vzpomenete i na to, že Ted Mosby měl na sobě zelené šaty. Kde k nim přišel, co jsou zač a proč je nosí, to zjistíme údajně ještě dávno před flashforwardovou scénou.
- V absolutně prťavé roličce by se měl objevit Conan O´Brien, jenž v charitativní aukci vysázel na dřevo nejvíc peněz za to, že bude moci v seriálu jednou projít v pozadí. Tak buďte pozorní.
- A nejzásadnější věc nakonec. Možná se nedozvíme, kdo je matka hrdinů, jimž Ted vypráví celý příběh, ale určitě v poslední epizodě zjistíme, kdo se stane manželkou Barneyho.

Celkem dost věcí na to, že nás čeká už jen sotva desítka dílů do konce série, ne?


 

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (8)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace