Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sherlock Holmes obsazen. To jako fakt!


ikona
KarelR
Cumberbatch a Downey Jr. dostávají konkurenci. 

Šílenství, anebo dobře promyšlený tah? To uvidíme za pár měsíců. Teď každopádně nezbývá než kroutit hlavou nad plány americké stanice CBS, která chystá seriál se Sherlockem Holmesem. Setkáme se v něm s jeho modernizovanou verzí, která operuje v New Yorku, a pravděpodobně ji čeká velice žalostný osud.

Proč? Protože to zkrátka celé smrdí jednou velkou katastrofou. Warneři a BBC měli obrovské štěstí, že dokázali rozchodit 2 vydařené verze Sherlocka pro moderní věk - jednu nabušeně blockbusterovou, druhou televizácky superchytrou. Je vedle nich místo pro třetí pokus o holmesovské pošťuchování, navíc s dost nevýrazným názvem Elementary? Při pohledu na nabídku CBS těžko (povětšinou tam běží oddechové komedie nebo polo-telenovely). A situaci nezachraňuje ani obsazení Sherlocka, které si podle nejnovějších informací zahraje Jonny Lee Miller.

Sympatický Brit sice mohl mnohé fígle odkoukat od samotného Cumberbatche, se kterým se objevil v londýnském divadelním Frankensteinovi (hrál na střídačku doktora i ústřední monstrum). Na první pohled ale působí až příliš obyčejným dojmem, což jen potvrzuje domněnky, že se CBS nehodlá nijak vytáhnout. Prostě dá klasické postavě další tvář a bude doufat, že nachytá diváky vyloženě kvůli kvalitám jejích ostatních inkarnací. Třeba to nakonec vyjde a sledovanost protrhne střechu. Natěšení na kvalitní seriálovou podívanou se ale zatím příliš neobjevuje.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace