Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hannibal Lecter sežere i televizní diváky


ikona
st39.6
Slavný kanibal se podívá do televize. 

Mysleli jste si, že krizí prochází jen mainstreamový film? Kdepak, stejné sucho hlásí také scenáristé televizních seriálů a jelikož nápady jen tak pršet nezačnou, i oni musejí pokukovat po cizích nápadech. Nejjednodušší je samozřejmě koupit práva na nějakou starší - ale stále velice populární - značku a udělat z ní krátký televizní seriál. Jako třeba z Hannibala Lectera.

Slavný filmový kanibal se objeví na obrazovkách NBC, které si naordinovalo pilota a případných třináct epizod, jejichž obsah by od námětu filmové verze neměl být příliš odlišný. Hlavní hrdinkou tedy zůstává agentka FBI, které musí při vyšetřování vražd pomáhat zlotřilý člověkožrout.

Za scénářem bude stát Bryan Fuller, jemuž můžeme děkovat za Pushing Daisies, s návratem hvězd filmové verze však logicky nepočítejme. Takže je teď otázkou: kdo ztvární mladou agentku a hlavně, kdo propůjčí tvář vrahovi, kterého máme neodmyslitelně spjatého s obličejem Anthonyho Hopkinse? Hannibalův filmový prequel sice dokázal, že to alespoň částečně jde (viz fotku), něco je ale najít mladší verzi a něco jiného stejně starou alternativu. NBC každopádně nemá natočenou ještě ani vteřinu a tak tomu také dalších několik měsíců zůstane. Smlouva už však podepsaná je.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace