Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Video: Jak vypadá Tron: Uprising?


ikona
KarelR
disneytrontron legacytron uprising
Než se Tron vrátí do kin, zkusí štěstí v televizi. 

Tron: Legacy sice nakonec vydělalo 400 milonů dolarů, u Disneyho ale přeci jen doufali v trochu lepší výsledek. Dokazuje to mlžný opar kolem třetího dílu, který houstne s každým přibývajícím týdnem. Fandové hi-tech motorek se tak dalšího celovečeráku asi jen tak nedočkají, vytahovat kapesníky ale nemusí. Malou záplatou jim bude desetidílný animovaný seriál Tron: Uprising, ve kterém se podíváme na to, jak se Clu zmocnil Gridu. A jak se programy následně pokusili o menší povstání.

Hlavního hrdinu přemostění mezi jedničkou a dvojkou Trona namluví Elijah Wood. Jak bude jeho postava vypadat se můžete podívat v dvouminutovém videu, které vám promptně nastíní, čím by nás měl seriál oslnit. Všechno tu víceméně zůstává při starém, nezbývá proto než doufat, že se tvůrci po příběhové stránce vytáhnou trochu víc, než jejich kolegové, kteří nás mámili vizuálem předloni o Vánocích.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace