Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nejhvězdnější TV skeč všech dob: Norton! Clooney! Bay!


ikona
Mr. Hlad
show
Přemýšleli jste někdy, co všechno musím být v dokonalém filmu? Už nemusíte. Je tady!  

Co je potřeba, aby vznikl dokonalý film? Jimmy Kimmel na to přišel. Nebo je o tom alespoň přesvědčený. A protože je jeho show milovaná skoro celou Amerikou a on je kámoš s každou druhou celebritou, rozhodl se podělit se se světem o téměř devítiminutový trailer na spektakulární Movie: The Movie. Těšte se na robotické právníky, kentaury, létající lodě, roboty, prodavače párků, romanci, výbuchy, močení do obličeje, zpomalovačky, Daniela Day-Lewise, který hraje Tylera Perryho, který hraje prezidenta George Washingtona a na nejchlupatější pillow talk na vůbec. Je tu všechno.

Movie: The Movie je bezpochyby nejlépe obsazená televizní hovadina všech dob. Najdete tu Toma Hankse, Garyho Oldmana, Kate Beckinsale, Charlize Theron, Bryana Cranstona, Chewbaccu, Colina Farrella, Meryl Streep s knírem, Helen Mirren ve vznášedle, Martina Scorseseho a J.J. Abramse a dokonce i tančícího Christopha Waltze. Na papíře to vypadá ultravtipně, výsledek ale trošku zklamává. Evidentně se všichni s Kimmelem bavili a užívali si filmování hovadin, ale ruku na srdce - pokud nebudete chtít vidět Toma Hankse jako mix Al Pacina a Terminátora, asi si to podruhé nepustíte. Každopádně jestli se někdy Kimmel rozhodne kandidovat a ředitele zeměkoule, jeho předvolební kampaň by mohla být sakra zajímavá, podporu hvězd má, a to je to nejdůležitější.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace