Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Carrie už zná svou novou tvář


ikona
Spooner
seriály, tv-sex ve městě
Kdo si zahraje mladší verzi oblíbené novinářky ze Sexu ve městě? 

Že nás čeká seriálový prequel Sexu ve Městě už nějaký ten pátek víme. Producentům naštěstí došlo, že diváky by asi další film o padesátiletých ženských, které se chovají jako zastydlé puberťačky, moc nezajímal. Rozhodli se tak zakoupit práva na knihu Candace Bushnell The Carrie Diaries, ve které se dá toto otravné chování ještě pochopit. Seriálová adaptace totiž bude zachycovat středoškolská léta samotné Carrie Bradshaw. Můžeme se tak “těšit“ na první lásky, sexuální zkušenosti, rodinné trable a všechny ostatní položky z rejstříku typické středoškolačky. Fanoušky ale bude samozřejmě nejvíce zajímat její přerod z ušmudlané holky z maloměsta do ženy milující Manhattan a prapodivné módní kreace. No a v neposlední řadě by asi také chtěli vědět, kdo si jejich omlazenou modlu zahraje.

Nakonec to bude talentovaná AnnaSophia Robb. To je holka, která se kdysi hodně nafoukla v Karlíkovi a továrně na čokoládu, příjemně nás překvapila v Mostu do země Terabithia a vždycky patřila mezi ty zajímavější dětské herečky. Od té doby nám ale už přece jenom trochu vyrostla. Je to ale hodně zajímavá volba, protože AnnaSophia (sakra, to jí nestačí jenom Anna?) má rozhodně dostatek talentu na to, aby podobný projekt utáhla. Otázkou ale zůstává, jestli to vůbec k něčemu bude. Je totiž dost pravděpodobné, že pod taktovkou kanálu CW se z The Carrie Diarries stane jen další teen romantika, které tahle stanice vyrábí jak na běžícím pásu. Fakt, že to mají celé na starosti tvůrci Super drbny, moc na naději nepřidává. Už teď je ale jasné, že na titulní hrdinku se bude koukat mnohem lépe než na Sarah Jessicu Parker.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace