Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

William Wallace znovu vyráží proti Angličanům


ikona
Spooner
brave heartshow
Legendární historická řezničina Mela Gibsona se chystá do televize 

Oscarové Statečné srdce asi není třeba moc představovat. Epický historický film o legendárním Williamu Wallaceovi, který se rád namaloval před bitvou na modro a hodně často mluvil o svobodě, zná asi každý a patří mezi nejlepší historické filmy 90. let a možná i vůbec. Mel Gibson zde navíc dokázal, že to umí roztočit nejen před kamerou ale i za ní a film má i po letech stále hodně fanoušků. No a právě ti můžou teď oslavovat (nebo truchlit), že se jejich oblíbený hrdina dočká nového zpracování.

Britská STV Productions totiž oznámila, že pracuje na stejnojmenném seriálu. Ten bude stejně jako film pojednávat o osudu Williama Wallace a jeho snu sjednotit Skotsko a také zakroutit krkem anglickému králi. Tvůrci se navíc netají svými vysokými cíly a slibují nám drsnou a temnou podívanou, která se bude moct směle srovnávat se Spartakem nebo Hrou o trůny. Nápad je to celkem zajímavý, protože tento příběh má určitě stále co nabídnout. Otázkou ovšem je, jestli se ho ujal ten správný člověk. Scénář má totiž na starosti Mick Davis, což není na první pohled moc zajímavá volba. Tenhle chlapík je totiž podepsaný například pod zapomenutým seriálem The Eleventh Hour nebo dokonce pod totálním béčkem Probuzená smrt s Jean-Claudem Van Dammem a moc jistoty tedy tahle volba nebudí. Tak snad si ho tvůrci dostatečně pohlídají. Jiná jména samozřejmě ještě známa nejsou a na obsazení legendární válečníka si ještě budeme muset nějaký ten pátek počkat. Doufejme tedy, že nás čeká další kvalitní návrat do historie. A kdyby se našla nějaká ta malá rolička pro Mela, tak by se fanoušci asi taky nezlobili.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace