Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

TV Rozstřel: Výměna pozic!


ikona
imf
sledovanost
Nová sezóna osvědčené reality show trefila do černého. Manželky jsou lepší než mamuti! 

Na páteční dominanci Vyprávěj jsme si v předchozích rozstřelech zvykli, ale Výměna manželek ukázala v premiérovém díle nové sezóny velké zuby. Ještě teď se mezi sebou televize hádají, kdo vlastně vyhrál, ale měřeno peoplemetrovými ciframi, jsou na tom Manželky o pár desítek tisíc líp (1,204 vs. 1,17 milionu diváků). Nova ovšem start série dlouho promovala, dokonce odhalila, že poprvé v celé show padne facka. Náhodou jsem na ten díl koukal s osobou doposud neposkvrněnou tímto druhem "zábavy" a sledovat její ustrašené reakce bylo ještě mnohem zábavnější než to, co se dělo před kamerami. A zmíněná facka to dokonale korunovala. Vzhledem k těsnému vítězství asi nelze prorokovat, kdo bude na nejvyšší bedně příště, ale minimálně to bude zajímavý souboj. Minule chválená Julie Lescautová si mimochodem ani tentokrát nevedla špatně a v přímém souboji s Manželkami urvala 498 tisíc duší.

Sobotě kraloval odleželý Emmerich, který ač nepříliš epický a podle našeho názoru i dost nepovedený, nalákal skoro milion diváků. Četné upoutávky s mamuty zjevně zabraly a své způsobil i fakt, že Česká televize nabídla Ceny Thálie, což je v podstatě televizní forma anestetika. I těch 546 tisíc diváků je celkem překvapení. Kus koláče se tak neplánovaně přikutálel Nova Cinema, kde na sebe nevýrazný snímek Snila jsem o Africe nalepil nadstandardních 382 tisíc lidí. I prokletá Aréna národů už je zase nad hranicí 400 tisíc (o jedenáct tisíc diváků), takže se vlastně všichni nažrali a divák zůstal celý, byť poněkud neuspokojený.

1. Hlas Československa 1,246 milionu diváků
2. Divnolásky 790 tisíc diváků
3. Zázraky života 685 tisíc diváků
4. Příště budeme chytřejší, staroušku 344 tisíc diváků
5. Výkupné za manžela 249 tisíc diváků

Hlas nám trochu zakolísal a čísly se hodně blíží pátečním Manželkám, ale Nova může být v klidu, protože dál suverénně vládne. Tím spíš, že uprostřed týdne rozjela nový sitcom Helena, jehož první díl zhlédlo 1,21 milionu diváků. Velmi slušné. Jindy těsný nedělní duel ČT prokoučovala nasazením televizních Divnolásek. Inscenace plná rodinných hádek moc diváků neoslovila. Asi toho mají doma dost a radši by zas koukali na zadumaného Kanyzu. Slabý výsledek tak tak netrumfly stabilní Zázraky života na Primě, které už zjevně mají oddanou základnu diváků. Na slušná čísla dostřelila česká klasika Příště budeme chytřejší, staroušku, zatímco Barrandov urval další čtvrt milion.

Příští týden bude veselo... ČT sice opět nabídne drama z českých obýváků, ale Prima Cool po premiéře nešťastné Terra Novy zaútočí Magnuskovými Bastardy 2. Zboří rekordy nebo po nich neštěkne ani pes? Tak či onak rozhodně bude o čem psát...

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace