Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kraus, Šíp a boj o život


ikona
Dr.Z
krausšíp
Jak přežít útok žraloka nebo pár dní na Antarktidě? A jak vypadá dokonalý chlap?  

Další týden je za námi, pojďme si tedy zrekapitulovat to nejpodstatnější , co se přihodilo v pátečních late night shows Všechnopárty a Show Jana Krause.

Na ČT 1 uvedl Karel Šíp tři hosty, kteří v sobě mají kus dobrodruha. První se do křesla v divadle Semafor usadila herečka Dagmar Bláhová (Hra o jablko, Pasti, pasti, pastičky). Dobrodružství si prožila v osmdesátých letech, kdy emigrovala do Austrálie. Svůj úmysl oznámila na Československé ambasádě v Paříži, následně ji někdo rozbil okno, zničil auto a vykradl a vypálil dům. Neméně zajímavá, ale o něco veselejší, byla i vzpomínka na cestu do Thajska na cizí pas a s letenkou na jiné jméno. V současnosti vystupuje Dagmar Bláhová v Intimním divadle v Monolozích vagíny.

Dalším pozvaným byl Steve Lichtag. Režisér, dokumentarista a obdivovatel žraloků nám přiblížil, jak probíhají přípravy k natáčení těchto paryb a jaké máte pocity, když vás napadne žralok, táhne vás pod hladinu a vy se snažíte zachránit sebe i kameru. Jediné na co v takové situaci pak myslíte, je maminka, která vás před takovou prací varovala, a taky to, jak asi budou vypadat titulky novin informující o vašem úmrtí. Karel Šíp pak dostal pár rad, jak se zachovat, když ho bude ohrožovat taková dvoumetrová čudla.

Jako poslední přišel polárník Jaroslav Pavlíček. Vylíčil život na mezinárodní Antarktické základně, vyjmenoval několik zásad, které by měl každý správný polárník dodržovat. Například je třeba se obejít bez oběda nebo jestli nechcete zmrznout, tak se několik dní nemýt.

Jan Kraus přivítal jako prvního Jozefa Banáše. Bývalý politik, jeden z nejčtenějších spisovatelů na Slovensku a otec známé moderátorky Adély Banášové. Popsal svůj denní režim, co všechno zažil jako diplomat a poslanec. Prozradil i něco na svou dceru, teda hlavně na její nos. Nezapomněl udělat reklamu několika svým knihám a nakonec s Krausem vyřešili americkou problematiku v Afghánistánu pomocí romské problematiky na Slovensku.

Lékařka Helena Máslová objasnila pojem psychosomatická léčba, postěžovala si na špatné porodnické služby v Česku a na přibývající neplodnost mužů. Charakterizovala také ideálního chlapa z pohledu jejích pacientek, díky čemuž si Kraus uvědomil, že je vlastně superchlap.

Posledním hostem byla plnoštíhlá modelka Monika Procházková, která zkritizovala prodejce oblečení a celkově dostupnost větších velikostí na kypřejší postavy, jako má ona.

V primácké show tak trochu pobavil akorát všeuměl Banáš. Krausovo skákání do řeči bylo asi nejotravnější za posledních několik týdnů a sám tak ničil jakékoliv koherentní  plynutí rozhovorů. Naopak Všechnopárty tento pátek zabodovala, ať už zvoleným tématem nebo výběrem hostů. Šíp se naštěstí jako vždy držel zpátky, což celému pořadu jen prospívá..

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace