Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Po krk v hnoji na Nově: Blíží se show Farma!


ikona
Krasa
farma
Reality show Farma míří na Novu. Adrenalinové dojení a extrémní je konečně tu! 

Doby enormní sledovanosti reality show, v nichž soutěžící bydlí na nějakém kamerami sledovaném místě, byly ještě do nedávna jen hudbou minulosti. Úspěch prvních Vyvolených už se zkrátka nikomu v Čechách nepodařilo napodobit a i Primou nedávno nasazený Hotel Paradise je spíše okrajovým pořadem pro milovníky blbosti nežli prvoplánovým úderem na mainstream. Televize Nova se po debaklu Big Brother podobným „vilovým“ show striktně vyhýbala. O to možná větší překvapení přichystala divákům při oznámení původně švédského úspěšného pořadu Farma.

Pokud sledujete slovenské televizní stanice, není pro vás Farma zrovna novým pořadem. Na Markíze nyní běží již druhá řada této show a slovenští diváci se na daný formát naladili až překvapivě dobře. A jelikož jsou divácké chutě obou národů velice podobné, bylo oznámení Farmy od televize Nova sázkou na jistotu. V průběhu dubna se uskuteční castingy přihlášených a sedmého května započne natáčení, které by mělo trvat přinejmenším devět týdnů.

Formát Farmy v mnohém připomíná Trosečníka (pocházející taktéž od švédské společnosti Strix). Na rozdíl od pustého ostrova se však centrum dění orientuje na odlehlou farmu, kde se soutěžící budou muset obejít bez vody, kanalizace, elektřiny, internetu či mobilního telefonu. Během daných devíti týdnů budou muset spolupracovat a tvrdě pracovat, aby sami sebe vůbec uživili. To se samozřejmě neobejde bez vzájemných nedorozumění, hádek a třeba i, jak dokázala slovenská verze, bez vzteklého močení druhému soutěžícímu do tašky s věcmi.

A jaká jsou vlastně pravidla? Inu, nijak zásadně se neliší od běžných reality-show, které již léta známe. Na začátku hry bude soutěžícími zvolen Farmář týdne. Ten si poté sám vybere dva kolegy, kteří budou v onom týdnu mít na starosti ty nejpodřadnější práce, a jeden z nich na základě další volby půjde do duelu. Daný nešťastník si vybere svého protivníka (tedy kromě Farmáře týdne, který vlastní cosi podobného imunitě). Protivník si poté následně vybere, z jakého okruhu dovedností a znalostí (inteligence, výdrž, síla) vznikne daná kompetice. Poražený z duelu opouští farmu a písemně určí nového Farmáře týdne…

TV Nova se zatím nevyjádřila, jak dlouhé budou epizody a v kterou hodinu je plánuje vysílat. My zatím hlasitě doufáme v panoptikum parádních exotů vysloužilými konkubínami počínaje a bezprstými truhláři konče. Snad se nebude opakovat neúspěch podobný primáckému Baru, který měl své kořeny v téže švédské stáji. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace