Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Cool Video: Drama v přímém přenosu


ikona
Spooner
reklama
Tohle na Václaváku neuvidíte. Aneb jak lze efektně a nápaditě prodat svou televizi. 

Řekněme si to na rovinu, současné reklamy běžící na českých televizích zrovna moc originální a zábavné nejsou. Všechny ty monotónní reklamy na auta, limonády či tutově zdravé jogurty jsou tak ubíjející, že lidem ke štěstí stačí i Vojta Kotek jedoucí na motorce. Jinde v Evropě ale naštěstí takové problémy nemají a dobré nápady jim ještě nedošly. To se týká hlavně reklam na zahraniční televize a takový francouzský Canal+ už nás několikrát dokázal svými vtipnými spoty pobavit. No a svou troškou do mlýna nyní přispěli také nápadití hoši z Belgie, kteří pojali reklamu na kabelovou televizi TNT opravdu netradičně a originálně. Stačilo jim k tomu pouze šikovně umístěné tlačítko na jednom malém náměstí. A samozřejmě také nápad k nezaplacení.

Je vidět, že princip skryté kamery má ještě pořád co nabídnout, zvláště když máte po ruce záchranku, modelku na motorce, tajné agenty a partu hráčů amerického fotbalu. Netradiční? Rozhodně. Efektivní? Totálně. Být já na tom náměstí, nebo aspoň v Belgii, tak si po tomto skvělém nápadu běžím nový kanál ihned objednat. A jak se líbila reklama vám? Jaké jsou vaše nejoblíbenější zahraniční reklamy?

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace