Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

30 Rock: Konec Jacka Donaghyho nebo celého seriálu?


ikona
Mr. Hlad
30 rock
Jak to vypadá s budoucností jedné z největších hvězd Studia 30 Rock? A jak dlouho ještě poběží samotná show?  

Seriál Studio 30 Rock patří k nejzábavnějším věcem, které se v posledních letech v bedně objevily. A může za to i Alec Baldwin. Role velkého šéfa Jacka Donaghyho pro něj znamenala obrovský comeback a v letech 2008 a 2009 za ni dostal i cenu Emmy. Baldwin před šestou sezónou naznačoval, že půjde o jeho poslední a že by se rád přesunul někam jinam. V lednu však oznámil, že ho uvidíme i v té sedmé. Teď to Baldwin pro sichr potvrdil, takže jeho fandové mohou být klidní, přišel však i s další informací a ta už je nejspíš moc nepotěší.

Sedmá série totiž bude pro Studio 30 Rock podle všeho poslední. Nemůže za to kvalita scénářů ani nižší sledovanost, ale prostě fakt, že sedm sezón už je jednoduše hodně a tvůrci si nejspíš řekli, že by bylo dobré skončit na vrcholu a nedělat ze sebe kašpary za každou cenu. Navíc plánovat další řady s tím, že jedna z hvězd se v nich možná nebude chtít objevit, nejspíš není žádná pohoda. Na rozdíl od jiných sitcomů si tenhle zvládnul udržet výbornou úroveň šest let a nepochybujeme, že se mu to povede i v tom sedmém roce. A když pak přijde konec, bude to možná lepší než sledovat, jak pomalu klesá kvalita, odcházejí diváci a fandové začínají žádat exemplární potrestání Tiny Fey.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace